FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce ofertă a primit Rapid pentru portarul Horațiu Moldovan: „Eu cred că merită mai mult”

Rapid bucurie foto: Imago
Rapid bucurie foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 11:39 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 12:04

Rapid a primit de curând o ofertă pentru unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei, portarul Horațiu Moldovan (24 de ani). Clubul a dat de înțeles că dorește o sumă mult mai mare pentru portarul convocat la națională de Edi Iordănescu.

Impresarul Bogdan Apostu a mărturisit că Rapid a avut o ofertă pentru goalkeeper-ul Horațiu Moldovan, dar patronii echipei au considerat că suma este una mică.

Adrian Neaga, șocat de ceea ce a pățit la meciul celor de la CSA Steaua: „M-am simțit prost față de copilul meu. Nu mai calc niciodată acolo”
CSA Steaua
Adrian Neaga, șocat de ceea ce a pățit la meciul celor de la CSA Steaua: „M-am simțit prost față de copilul meu. Nu mai calc niciodată acolo”

Horațiu Moldovan a primit oferte să plece de la Rapid

„Au existat oferte pentru Horațiu Moldovan. Unele chiar foarte importante. Am discutat cu Victor Angelescu, dar au fost refuzate de Rapid. Era vorba de o sumă sub un milion de euro, care a fost refuzată de Rapid. Eu cred că Horațiu merită mai mult pentru ceea ce a arătat în fotbalul românesc”, a spus Bogdan Apostu.

Mutu pune presiune pe Iordănescu: „Sper să-l văd în teren!”

În urmă cu câteva zile, Adrian Mutu a declarat că Horațiu Moldovan merită să debuteze pentru naționala României în „dubla” cu Finlanda și Bosnia Herțegovina din Liga Națiunilor.

1,2milioane de € este cota lui Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt.de

„Sper să-l văd în teren pe Horațiu Moldovan. E convocat de un an și jumătate și n-a prins un minut! Sper să-i dea minute și să-l vedem pe teren. Îmi doresc să văd un jucător de-ai noștri debutând la echipa națională", a spus Adrian Mutu pentru Prima Sport.

În cele 11 meciuri din acest sezon în care a apărat poarta Rapidului, Horațiu Moldovan nu a primit gol în 5 partide. De asemenea, portarul a comis o gafă în partida cu Petrolul Ploiești, când a scăpat în poartă balonul șutat de Gicu Grozav, în eșecul Rapidului din etapa a 5-a.

Citește și alte știri:

FCSB se pregătește de o nouă lovitură » Becali vrea să transfere un om de bază de la revelația sezonului din Liga 1

Fotbalistul lui Dinamo își încheie cariera la doar 21 de ani. Acuzații nemiloase: „Mi-au stricat viitorul. Îmi dădeau 2.000 de lei pe lună, iar eu cheltuiam 2.500 pe transport”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
zetanu
zetanu  •  25 Septembrie 2022, 11:38
Postat de emil1986 pe 23 Septembrie 2022, 12:30

Vrajeala de 2 lei. Moldovan e un portar mediocru. Un portar de reflex, fara pic de creier. Nimeni nu baga bani intr-un asemenea portar.

Opa, valetul de gsp revine! Milica, iti recomand sa intri pe Flashscore, fotbal, Romania, Superliga, si sa dai scroll, mai dai scroll, mai dai scroll un pic...si gasesti fcs berceni :))). Apoi, pune-te pe plans! HAHA, pohta ce-am pohtit! Sa moara baietii cu punga in mana de ciuda!!

CSF35
CSF35  •  23 Septembrie 2022, 20:50

Trebuie sa nu ai cultura fotbalistică sa spui despre Horațiu Moldovan că este un portar de 2 lei. Numai cifrele îți dezvăluie valoarea lui! Echipa la care joaca este pe primul loc, iar el nu a primit gol in ultimele 5 meciuri! Asta spune multe despre el ca portar ! Probabil că ești suporter al vreunei rivale cu o astfel de parcare! Nu poți să fii mai creditat decât profesioniștii din fotbal care au spus toți că este un portar foarte valoros! Până acum nimeni nu a avut vreo remarca proasta la adresa lui Horațiu Moldovan!

miki123
miki123  •  23 Septembrie 2022, 15:16
Postat de emil1986 pe 23 Septembrie 2022, 12:30

Vrajeala de 2 lei. Moldovan e un portar mediocru. Un portar de reflex, fara pic de creier. Nimeni nu baga bani intr-un asemenea portar.

Comentariu de fîcîsî.bist nefericit, cu IQ.ul sub nivelul mării!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close