FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Ce a decis Becali în legătură cu memoriul la TAS » Săpunaru, CS U Craiova și Radu Petrescu, găsiți "vinovați"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 11:27

Gigi Becali a anunțat că FCSB a depus astăzi actele pentru ca Tribunalul Sportiv de la Laussane să decidă dacă FCSB sau Viitorul este campioana Ligii 1, cele două echipe terminând la egalitate de puncte. 

"Sigur că mergem la TAS. Astăzi am depus memoriul. Am plătit avocatul și toate taxele. Deja ne-am făcut și apărarea. Eu doar vreau să se facă dreptate. Să decidă judecătorii.

Dacă Săpunaru, care nu și-a dat autogol în toată cariera lui, nu făcea asta cu Viitorul, poate nu mergeam la TAS. Dacă CSU Craiova nu băga juniorii cu Viitorul, poate nu mergeam la TAS. Sau dacă Radu Petrescu ne dădea două penalty-uri în meciul cu Viitorul (n.r. 1-1), poate nu făceam plângere la TAS.

Dacă la TAS se decide că Viitorul e campioană, îl sun pe Hagi și îl felicit", a spus Becali la TV Sport.

  • FCSB susține că în caz de egalitate, campioana trebuie să se decide luând în calcul meciurile directe de pe întreaga durată a sezonului, caz în care ar fi campioană.
  • LPF a desemnat-o pe Viitorul și campioană, ținând cont doar de meciurile din play-off.

CUM ŞI CÂND SE VA JUDECA LA TAS


Cristian Jura, arbitru român în cadrul Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a explicat, în studio la Dolce Sport, câteva dintre procedurile care vor fi urmate în acest caz:

  • "În momentul în care depune memoriul la TAS, Steaua va achita o taxă de 1.000 de franci elveţieni"
  • "Apoi, TAS va decide dacă e nevoie de un singur judecător sau de un complet de 3. De regulă, 3 arbitri apar la cazurile complicate. Cum mi se pare acest caz? Unul delicat. Dacă se decide că vor fi 3, atunci fiecare dintre cele două părţi va alege câte un arbitru, inclusiv eu sunt pe listă, iar al treilea e propus de TAS"
  • "Partea care contestă, în speţă Steaua, va trimite un dosar, în 5 exemplare, după care TAS va oferi respectivul dosar celeilalte părţi, care, la rândul ei, va trimite apărarea"
  • "Eu cred că mai devreme de 3 săptămâni nu putem avea un verdict. Viitorul poate fi şi ea parte în această judecată, dacă va solicita acest lucru"
  • "Avocatul Stelei, Ibarolla, a fost în trecut arbitru la TAS. A renunţat, iar în ultimii ani a avut mai multe cazuri la TAS, pe care, pe majoritatea, le-a câştigat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (150)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Iunie 2017, 22:59
Postat de balauru48 pe 06 Iunie 2017, 18:34

Sa facem un efort si sa ne imaginam ce comentarii faceau gigistii fara demnitate(pleonasm!!!!!!) daca situatia era invers. Adica fc fcsb sa pe 1 si oricare alta echipa de pe 2 s-ar fi dus la TAS. Doar IMAGINATI-VA...........................

Sa facem un efort si sa ne imaginam ce comentarii ar fi facut rinistii daca ar fi fost FCD1948B in situatia Stelei, chit ca asa ceva e aproape imposibil... Ce mai coregrafii... Ce mai mitinguri... Ce mai rageau balaurii... Doar IMAGINATI-VA................................

cracker
cracker  •  06 Iunie 2017, 19:49

Stai Gigele linistit ca va trebui sa sune el sa te felicite :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Iunie 2017, 19:40

Dacă Hagi îți mai răspunde la telefon, înseamnă că nu are nici un dram de demnitate.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează