FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL CFR Cluj l-a cedat pe Mihai Butean la Gaz Metan » Primele declarații ale fotbalistului

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 17:45

Mihai Butean (23 de ani) continuă în Ardeal: a fost împrumutat de CFR Cluj la Gaz Metan Mediaș. Fundașul dreapta fusese curtat și de Dinamo, însă a explicat că oportunitatea de a lucra din nou cu Iordănescu jr. i-a surâs cel mai mult. 

Butean va evolua până în vară la Mediaș. Cele două părți au stabilit și că medieșenii îl pot achiziționa în vară pentru 150.000 de euro. 

Mihai Butean, un fundaș de bandă care poate evolua atât în dreapta, cât și în stânga defensivei, nu a reușit să se impună la CFR Cluj, unde a bifat doar 4 meciuri în Liga 1. Butean era neplătit de luni bune la Astra și a ajuns la CFR Cluj după ce și-a depus memoriu pentru a deveni liber. Acesta n-a reușit însă să reziste concurenței cu Mateo Susic și Andrei Peteleu, care i-au luat mereu fața în echipă.  

Interesant este că Gaz Metan rezolvase sâmbătă și transferul dinamovistului Gabriel Moura, ceea ce înseamnă că fotbalistul va avea din nou parte de o concurență serioasă.  

Dinamo, Astra, FC Voluntari și Sepsi l-au dorit și ele pe Butean, care a ales însă Gaz Metan Mediaș, formație ce se luptă pentru play-off. 

Mihai Butean, primele declarații după ce a semnat cu Gaz Metan

"În primul rând, vreau să le mulțumesc echipelor care s-au interesat de mine și care au dorit să îmi ofere o mână de ajutor. Sunt un jucător tânăr, dornic să confirme, dornic să facă performanță și de aceea am insistat să merg împrumut undeva.  

A contat foarte mult pentru mine și mi-am dorit să colaborez din nou cu «Mister» Iordănescu. Pâna la urmă, este antrenorul care m-a debutat și care mă cunoaște cel mai bine. Iar asta a contat foarte mult.  

Îmi doresc să ajut echipa cât pot eu de bine, să reușim să ne atingem obiectivele pe care le-a stabilit «Mister»  și de ce nu, să ne clasalăm pe o poziție cât mai sus in clasament. 

Îmi doresc să se clarifice și situația cu Dinamo, cum am spus, îi respect prea mult pe acești suporteri ca să pot să afirm astfel de lucruri. Eu nu vorbisem cu nimeni legat de Dinamo, nu știam nimic concret legat de un posibil împrumut, doar ce auzisem din zvonuri. Le doresc multă baftă și poate cândva o sa reușim sa colaboram", a declarat Mihai Butean în exclusivitate GSP.ro

OFICIAL CFR Cluj l-a cedat pe Mihai Butean la Gaz Metan » Primele declarații ale fotbalistului

"Mihai rămâne un fotbalist important al campionatului nostru, iar acum a ales să lucreze din nou cu Edi Iordănescu, antrenorul cu care a debutat în Liga 1 și care îl cunoaște cel mai bine. Deși au existat mai multe oferte pentru împrumutul lui Mihai, a primat raționamentul sportiv și faptul că poate lucra din nou cu Edi, la o echipă bună a Ligii 1" -  Bogdan Apostu, impresarul jucătorului 

Vezi și: 

EXCLUSIV Gabriel Moura explică plecarea de la Dinamo: „E o afacere bună, din care câștigă toată lumea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
bscf
bscf  •  26 Ianuarie 2020, 21:19
Postat de Danut Ognean pe 26 Ianuarie 2020, 18:00

asta inseamna ca gaz metan ai va incurca pe gigei nin castigarea campionatului

Pentru Limba Română tastați 1....

bscf
bscf  •  26 Ianuarie 2020, 20:53
Postat de Danut Ognean pe 26 Ianuarie 2020, 18:00

asta inseamna ca gaz metan ai va incurca pe gigei nin castigarea campionatului

Pentru Limba Română tastați 1...

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  26 Ianuarie 2020, 20:42
Postat de dogred10 pe 26 Ianuarie 2020, 19:46

Ce nustie butean e ca Gaz Metan e in insolventa, asa ca e ca si cand ar juca in playout ca in Europa nu au voie fiind in insolventa, prost rau butean, Dinamo chiar daca va juca in playout, are sanse la cupa romaniei , iar noi numai suntem in insolventa , deci daca luam cupa vom participa in europa, sa nu mai aud vreodata de un viitor transfer al lui butean la Dinamo

Da vina cupa la negoita !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează