FOTBAL  »  Superliga  »  LICENŢIERE

Oficial! Cine nu a primit licenţa pentru sezonul viitor, cine a primit-o la Apel » Ce se întîmplă cu echipele din Liga B

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 03 mai 2014 13:00

Viorel Duru a susţinut în această după-amiază o conferinţă de presă în care a explicat situaţia oficială a echipelor din Liga 1. Directorul Comisiei de Licenţiere a dezvăluit cine nu a primit licenţa pentru sezonul următor, dar şi cine a primit-o la Comisia de Apel.

" Corona Braşov nu a depus dosar de licenţiere. FC Braşov şi SC Vaslui nu au primit licenţă în primă instanţă pentru neîndeplinirea criteriului financiar, iar la FC Braşov şi pentru infrastructură.

De asemenea, nici Săgeata Năvodari nu a primit din cauza criteriului de infrastrusctură.

Apoi, Vaslui nu a depus apel, doar FC Braşov şi Săgeata au făcut-o. Comisia de Apel a admis apelurile şi a desfiinţat decizia Comisiei de Licenţiere, cele două au primit licenţa, doar Vaslui nu a primit.

În aceste condiţii, este specificat în regulament, va rămîne în Liga 1 echipa cel mai bine clasată din Liga 1 care a primit licenţa, adică locul 15", a spus Viorel Duru, directorul Comisiei de Licenţiere.

Astfel, doar ultimele 3 clasate din Liga 1 vor retrograda în liga secundă.

Viorel Duru a explicat ce se întîmplă cu procesul de licenţiere la echipele din a doua ligă: "La Liga a doua începe procesul de licenţiere de luni, 5 mai, iar la 9 iunie se ia o decizie de fond. Apoi, la 16 mai se ia o decizie finală la Comisia de Apel".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
riodan
riodan  •  04 Mai 2014, 08:42

dle duru dar acu doi ani de ce a promovat tr severin de pe locul 3 din liga2 in detrimentul celor de la tg mures care era pe 15 in liga1.....nu era acelasi regulament

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  04 Mai 2014, 08:35
Postat de craz1est pe 03 Mai 2014, 14:48

Cum pentru ce, pentru ciolanul ala din drepturile tv ! Cel mai mic os valoreaza 600.000 de euro . Umfli potu , nu investesti nimik, falimentezi echipa , iti cumperi un ferrari si pleci in concediu in Caraibe cu amanta vreo 2 luni, apoi apari si zici ca ai fost prin Germania dupa finantatori ! :))

IN DUBAI,DOMNULE…!!!!

ghepardul13
ghepardul13  •  03 Mai 2014, 23:14

sper sa nu mai scape ''trecutul''..pardon ''viitorul''

Vezi toate comentariile (87)
Comentează