FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL Eugen Trică s-a întors la CFR Cluj » Ce funcție va ocupa

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 17:06

CFR Cluj a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că Eugen Trică (41 de ani) a devenit noul șef al departamentului de scouting al clujenilor. 

"Începând de astăzi, familia CFR devine mai puternică! Fostul jucător al echipei noastre, Eugen Trică, a revenit acasă și a devenit șeful departamentului de scouting al clubului nostru! Așa cum v-am obișnuit și până acum, am adus lângă noi oameni care au scris istorie pentru CFR Cluj, precum Cristi Panin, Alin Minteuan, Cosmin Tilincă și Cosmin Văsîe, iar acum lista este completată de Eugen Trică, dublu Campion al României cu echipa noastră și câștigător a două Cupe! Multă baftă, Eugen! Bine ai revenit acasă!", se arată în comunicatule emis astăzi de campioana României. 

Eugen Trică a evoluat pentru CFR Cluj între 2007 și 2009 și i-a pregătit în două rânduri pe "feroviari", în 2013 și în 2015. În tricoul CFR-ului, Trică a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă.

Trică, cel care recent și-a deschis o școală de fotbal, nu mai avea niciun angajament după ce în sezonul trecut a fost secund la Poli Iași.

Vezi și: EXCLUSIV Episod incredibil petrecut la CFR » Cine l-a sabotat pe Edi Iordănescu: "L-a «lucrat» până a reușit să scape de el. Acum are din nou puterea!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  04 August 2018, 09:02

Parerea mea e ca in scouting nu-l intrece nimeni pe Hagi. Are capacitatea sa evalueze corect fotbalistul dintr-un tanar. Este prea patimas si subiectiv (firesc) cu fiul sau, altfel jos palaria!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 August 2018, 19:05

nu de mult zicea Muresan ca era cam aglomerat acolo la CFR...se pare ca totusi nu.

rin08
rin08  •  03 August 2018, 18:44

BUB VENIT ACASA EUGEN TRICA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează