FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficial » Florin Gardoş a semnat cu Southampton! A devenit al doilea cel mai scump transfer din istoria Ligii 1

Foto: saintsfc.co.uk +2   FOTO
Foto: saintsfc.co.uk

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 19:18

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că transferul lui Florin Gardoş la Southampton este oficial, fundaşul semnînd în această după-amiază contractul cu gruparea engleză.

"La 18:02 a semnat, au bătut palma, avem şi semnătura lor în original, este jucătorul lor. Negocierile erau terminate de aseară, trebuia doar să se ducă fizic acolo să mai facă nişte teste medicale.

Directorul lor executiv a fost foarte mulţumit de cum a colaborat cu noi. Va veni şi să susţină un curs în România. Avem doi jucători în Premier League acum şi apărem în evidenţele lor ca o echipă care produce jucători buni.

6,8 milioane de euro este valoarea transferului", a declarat Argăseală la Digisport.

Cele mai scumpe transferuri din Liga 1 în străinătate

Chiricheş 7,5 milioane de euro
Gardoş 6,8
Săpunaru 6
Şt. Radu 5,4
B. Stancu 5,2 
Rădoi / Traore 5
A. Pereira 4,5
Hagi / Torje 4

A fost prezentat oficial

Florin Gardoş a pozat cu tricoul noii sale echipe şi alături de antrenorul Ronald Koeman după ce a semnat înţelegerea pe 4 ani.

"E una din cele mai fericite zile din viaţa mea. E cel mai mare pas pe care l-am făcut în carieră pînă acum. Să joc în Premier League e o oportunitate importantă pentru mine iar Southampton a avut un sezon bun şi nu a fost o decizie greu de luat. Prima impresie este excelentă, e o diferenţă foarte mare faţă de ce aveam acasă. Am zis mereu că ar fi un vis să joc în Anglia şi din fericire am reuşit să mi-l împlinesc", a spus Gardoş pentru site-ul oficial al grupării engleze.

"Sînt foarte fericit să-l am pe Florin aici. E un jucător tînăr care poate creşte, iar asta e şi ambiţia lui Southampton. După ce a plecat Lovren, ne-am concentat atenţia pe Gardoş. Am avut informaţii foarte bune despre el, am luat un fundaş central excelent", a declarat şi Ronald Koeman.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (134)
sek.91
sek.91  •  16 August 2014, 08:19

Nu e ciudat ca cei mai scumpi jucatori din Romania sunt fundasi? E un semn de intrebare destul de mare. Ne miram ca nu joaca nationala nimic, pai cum sa joace daca nu avem unul mai rasarit in atac care sa traga putin echipa dupa el :( .

blatistu49
blatistu49  •  15 August 2014, 08:45

felicitari dar dupa 5luni sanu fi imprumutat la Turma pe blaturi ati buni apoi cind jucati in Europa va faceti pe voi

dan1771
dan1771  •  15 August 2014, 05:58

acuma Varela e perla. sper sa ne calificam cu Razgrad. sa fim atenti la fazele fixe si sa nu-i iertam ca daca-l au pe Moti trecem pe linca el ca un accelerat.

Vezi toate comentariile (134)
Comentează