FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL // FOTO Ultimele două transferuri ale lui Dinamo au pozat cu tricoul „câinilor”

Linas Klimavicius FOTO: fcdinamo.ro
Linas Klimavicius FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:57

Clubul Dinamo a anunțat astăzi oficializarea contractelor lui Linas Klimavicius și Damien Dussaut.

Fundașul central Linas Klimavicius (29 de ani) și fundașul dreapta francez Damien Dylan Dussaut (24 de ani) au fost prezentați astăzi de clubul din Ștefan cel Mare.

Ultima oară la Zalgiris Vilnius, vicecampioana Lituaniei în 2018, Linas Klimavicius a adunat 20 de selecții pentru echipa națională a țării sale și a evoluat în carieră pentru Ekranas, Sudova (ambele din Lituania), Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas (ambele din Ucraina), Daugava Riga (Letonia), Trakai și Zalgiris Vilnius (ambele din Lituania).

„Noul fundaș central al roș-albilor a efectuat vizita medicală și se va alătura lotului dinamovist după stagiul de pregătire programat în Turcia până în 25 ianuarie”, se arată pe site-ul lui Dinamo.

6 trofee a câștigat Klimavicius cu Zalgiris Vilnius în Lituania, titlul de campion (2016), Cupa Lituaniei (2015, 2016, 2018) și Supercupa Lituaniei (2016, 2017).

Damien Dussaut a fost format la juniorii clubului francez Valenciennes, fiind transferat în 2014 de belgienii de la Standard Liege. Din luna ianuarie a anului 2016 a evoluat, fundaș lateral sau mijlocaș dreapta, pentru Sint-Truidense în prima ligă a campionatului belgian. Și Dussaut la rândul lui va merge în cantonamentul lui Mircea Rednic.


Damien Dussaut

54 de partide a jucat Damien Dussaut pentru Sint-Truidense în prima ligă a campionatului belgian și a mai evoluat 5 jocuri în Cupa Belgiei

Citește și:

DINAMO - DINAMO MOSCOVA 0-2 // VIDEO Dan Nistor și-a criticat foștii colegi: „Cei care au plecat nu făceau față la Dinamo” + Ce spune despre play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2322323377801286
Ciprian Panturu  •  23 Ianuarie 2019, 21:34

Par transferuri bune. Probabil ca nu sunt in cea mai buna forma, dar poate ii revitalizeaza rednic. Oricum nu cred ca scapam de play out

Vezi toate comentariile (1)
Comentează