FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficial » Grecu la Dinamo: "Am nevoie de o perioadă de acomodare, de două săptămîni nu m-am antrenat organizat"

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 13:46

Aşa cum a informat Gazeta de azi, Constantin Grecu, 25 de ani, ultima dată la Petrolul, a semnat un contract pe trei sezoane cu Dinamo. Fundaşul stînga a dat primele declaraţii după oficializarea înţelegerii.

"Am semnat pe trei ani, sînt bucuros! E un pas înainte pentru mine. Abia aştept să joc pentru Dinamo, dar acum am nevoie de un pic de acomodare pentru că de două săptămîni nu am făcut antrenamente în cadru organizat.

Dinamo are nişte suporteri minunaţi, cărora le promit că voi da totul pe teren pentru a forma un nou Dinamo competitiv", a spus Grecu pentru GSP.ro.

Apărătorul va face diseară primul antrenament cu Dinamo, echipă la care va evolua cu numărul 88: “Sper să-mi poarte noroc pentru că reprezintă, într-un fel, anul în care m-am născut, 1988. În plus, m-am născut pe 8 iunie”.

“Jucătorul Grecu este o piesă importantă pentru structura lotului şi cred că poate să-şi aducă aportul la creşterea calitativă a jocului echipei noastre. A fost de mai mult timp în atenţia noastra şi, mergând cu paşi mici şi siguri, am consfinţit astăzi transferul pe care mulţi l-au sugerat anterior, dar despre care uitaseră la un moment dat. Cred că aşa trebuie făcută, în continuare, completarea lotului pentru a asigura echilibrul valoric, numeric şi pe posturi”, a declarat preşedintele Constantin Anghelache pentru fcdinamo.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
koko13237
koko13237  •  14 August 2013, 22:01

serba i trebuie adus neaparat

agb87
agb87  •  14 August 2013, 17:55

e bun de dinamo

cainelup
cainelup  •  14 August 2013, 17:06

"poate să-şi aducă aportul la creşterea calitativă a jocului echipei noastre" - mama, ce limba de lemn are Lake asta !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează