FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Prima victimă după ședința de azi! Jucătorul care și-a reziliat contractul cu Dinamo + Ce decizie s-a luat în cazul lui Hanca

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 16:07

Alexandru David a anunțat o ședință furtunoasă la Dinamo pentru ziua de vineri, iar primele victime au început deja să cadă la echipa lui Rednic.

Fundașul stânga Sergiu Popovici și-a reziliat contractul în această dimineață, despărțirea fiind oficializată de club. Fotbalistul de 25 de ani intrase în dizgrația lui Rednic, și, deși a cerut îngăduință din partea antrenorului, își încheie oficial azi aventura la Dinamo

au încercat să-l convingă să rămână

Următorul fotbalist care a intrat în ședință a fost Sergiu Hanca. Fotbalistul a solicitat rezilierea contrctului după ce soția a fost implicată într-un scandal cu fanii lui Dinamo la partida de la Giurgiu: "Pot să-mi ofere și 50.000 de euro pe lună, nu mai rămân", a transmis Hanca. 

Conform surselor GSP.ro, șefii au încercat să-l înduplece pe Hanca, transmițându-i să nu se grăbească în luarea unei decizii pripite. Momentan, Hanca a fost întors din drum de conducere, dar situația acestuia a rămas una neclară: mijlocașul nu și-a reziliat contractul, urmând ca zilele viitoare să se poarte noi runde de negocieri.

A început investigația

În încercarea de a-l convinge să rămână la Dinamo, clubul a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în momentele tensionate de la Giurgiu. Clubul a luat legătura cu Astra pentru a obține înregistrările de pe camerele de supraveghere, a discutat cu stewarzii, dar și cu facțiunea de suporteri prezentă la meci. 

David s-a întâlnit și cu Rednic

Tot azi, la sediul clubului de la RIN și-a făcut apariția și Mircea Rednic, însoțit de fiica sa Luana. Cei trei au vorbit despre campania de transferuri din iarnă, făcând o listă preliminară cu jucătorii care vor pleca și vor veni la echipă. 

Până în momentul în care Dinamo nu-și va asigura un lot numeric, rezilierile ar putea fi totuși oprite avănd în vedere subțirimea lotului lui Rednic.

Șefii clubului chiar se amuzau joi seară pe seama jucătorilor de pe banca de rezerve, toți sub 22 de ani: "Aveam o bancă alcătuită din fotbaliști care parcă se pregăteau să dea BAC-ul", au comentat șefii "câinilor". 

Alți 4 sunt pe lista neagră

Daniel Popa, Tomislav Gomelt, Mircea Axente și Giorgios Katsikas sunt alți jucători care și-ar putea rezilia contractul în perioada imediat următoare.

Vezi și: VIDEO+FOTO Filmul evenimentelor de la Giurgiu » Cum s-a derulat pas cu pas scandalul dintre soția lui Hanca și fani: "Vă bateți joc de Dinamo!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
233935470463697
Uța Sandu Daniel  •  21 Decembrie 2018, 18:09

Nu sint fan dinamovist ,dar nu înțeleg ce caută soția lui Hanca între ultrași lui Dinamo alt undeva nu putea sa stea de cit in mijlocul lor si din ce sa văzut la tv nu au dat in ia exagerează

cristi_oase
cristi_oase  •  21 Decembrie 2018, 17:17
Postat de Emil Serban pe 21 Decembrie 2018, 14:04

Dreptatea e undeva la mijloc ..s-o fi bucurat si ea dar la 0-4 pare ironie..sfidare..ori oamenii aceea dupa ce inghetasera ca naib traiau si aceea umilinta..numai de ,,bucuria,, ei deplasata nu aveau chef.Nu sunt dinamovist dar in ciuda rivalitatii(Rapidist)cred ca e greu(de fapt stiu) cand treci prin astfel de momente.Ori asa zisa agresiune verbala e..apa de ploaie ..ce naiba suntem la Opera?Stiu si primele doamne la ce se inhama cand stau in mijlocul suporterilor..ori dupa meciul cu Craiova s-ar fi asteptat sa le ridice lumea pe brate.

Du-te cu domnul .....

990833197642458
Constantin Iancu  •  21 Decembrie 2018, 16:20
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 21 Decembrie 2018, 15:42

***

Ai uitat sa iti iei diazepamul....????

Vezi toate comentariile (26)
Comentează