FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FC BOTOȘANI

Oficialii lui FC Botoșani au luat "foc" când au aflat cine va arbitra meciul cu Chiajna: "Nu pot să cred că e tot el"

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 10:45

Conducerea FC Botoşani tună şi fulgeră după ce CCA a decis să-l delege la jocul de astăzi de la Chiajna dintre Concordia şi FC Botoşani pe bucureşteanul Florin Andrei Chivulete.

"Nu-i normal ca la un meci în Bucureşti cu o echipă din Capitală (n.r. din Ilfov) să fim arbitraţi iar de un bucureştean. E o delegare care nu-şi avea rostul. Nu mi se pare normal. Sunt atâţia arbitri, iar CCA avea de unde alege. În plus vine la puţin timp după ce ne-a arbitrat, aşa cum a făcut-o la Voluntari în urmă cu puţin timp.

Acesta va fi doar al treilea lui meci arbitrat în acest sezon şi remarc că toate au fost ale echipelor bucureştene. E incredibil. Îi acordăm toată încrederea şi sper să aibă un arbitraj bun, să fie echidistant. Neavând multe jocuri sper să fie capacitat, să nu lase loc de discuţii şi speculaţii", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Interesant este că în afara partidelor FC Botoşani de la Voluntari şi Chiajna, Florin Andrei Chivulete nu a mai arbitrat decât un singur meci în acest sezon, şi acela tot al unei echipe din Capitală, cel dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş.

"Nu pot să cred că e tot Chivulete. Vreau să cred că nimeni nu are nimic cu FC Botoşani şi vreau să cred că delegarea lui la meciul de azi e doar o întâmplar nefericită. Atât" Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani

Partida de la Chiajna dintre Concordia şi FC Botoşani se va desfăşura în cadrul etapei a IX-a a Ligii I şi va fi transmisă începând cu ora 20:30 în direct de Digi, Dolce şi Look, dar şi în format live-text pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  21 Septembrie 2016, 13:18

Oare ce sa fie?...Comunele inaintea municipiului moldovean? NU cred. D-le Sfaiter, sunteti patron nu Consiliu popular ! E de dorit cat mai multi patroni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează