FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Oficialii lui Poli Iași ies la atac și cer reducerea suspendării lui Laurențiu Rus: „Nu poți să-i dai unuia nouă etape și 20.000 de lei amendă, iar altul să scape doar cu un «galben»”

Momentul în care Laurențiu Rus îl lovește pe craioveanul Valentin Mihăilă
Momentul în care Laurențiu Rus îl lovește pe craioveanul Valentin Mihăilă

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 17:40

Poli Iași cere Comisiei de Disciplină să-i reducă suspendarea mijlocașului Laurențiu Rus, care a primit 9 etape pentru lovirea craioveanului Valentin Mihăilă, după ce constănțeanul Ionuț Vână a luat doar ”galben”, duminică, în urma unei lovituri asemănătoare aplicate lui Alexandru Cicâldău, în meciul Viitorul - CS U Craiova 0-0. 

Era minutul 90+3 duminică seară, la Ovidiu, când constănțeanul Ionuț Vână l-a lovit cu mâna peste gât pe "decarul" Craiovei, Alex Cicâldău. "Centralul" Marcel Bârsan i-a dat doar "galben", o decizie ce a stârnit consternare la Iași.

"Pentru o lovitură asemănătoare, aplicată lui Mihăilă, Laurențiu Rus a primit cartonașul roșu și a fost suspendat nouă etape", s-a lamentat președintele executiv al lui Poli Iași, Adrian Ambrosie.

El nu-l învinuiește pe Bârsan, "e posibil ca arbitrul să nu fi văzut bine faza", dar face apel la Comisia de Disciplină "să compare cele două situații", prima consumată în debutul meciului Poli Iași - CSU Craiova (0-3), din 2 noiembrie 2018, "și să-i reducă pedeapsa lui Rus".

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani a stat deja 8 etape, iar Comisia ar trebui să-l ierte de ultima și să-i șteargă amenda de 20.000 de lei pe care i-a aplicat-o.

Poli intenționa de mai multă vreme să facă recurs. Numai că avocatul însărcinat de directorul general Horia Sabo cu rezolvarea cazului n-a reușit nici până acum să obțină motivarea deciziei primei Comisii

"Nu poți să-i dai unuia nouă etape și 20.000 de lei amendă, iar altul să scape doar cu un «galben». Dacă Mihăilă pățea ceva grav, atunci înțelegeam. Dar nu s-a ales decât cu o sperietură"
Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

Vezi și: DINAMO - POLI IAȘI // EXCLUSIV Ieșenii se tem mai mult de bancă decât de primul „11”: „Rednic e pericolul. Pe jucătorii lui Dinamo nu-i cunosc”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
liviuemil
liviuemil  •  04 Februarie 2019, 23:13

Voi chiar ati uitat ca aici e vorba de militie??? Si cum in tara asta militia e in recuperare de putere, atunci totul e posibil ( cu voia celor de la delegari). Cum sa lipseasca tablagii din play-off !!!

antalmihai
antalmihai  •  04 Februarie 2019, 19:13

taci ba ,ca a scapat ieftin, era sa l omoare pe mihaila, baaaaa, ce tupeu de ***, ambrosie asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  04 Februarie 2019, 19:12

Baaaaaaaaaaa. da astia de la Craiova au ajuns sac de box?!? nesimtitilor! 100 de etape v as da!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează