FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Mario Nicolae, alt om de fotbal care a luat-o pe calea credinţei. Cum explică schimbarea: „Eram o oaie rătăcită! Acum vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxiei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 12:52 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 13:36

Prezent la GSP LIVE, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a abordat și subiectul înfățișării sale, pentru care a fost ironizat în spațiul public

Oficialul echipei roș-albe spune că noul său look se datorează unei decizii personale, aceea de a fi mai dedicat religiei.

VIDEO Mario Nicolae: „Vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxismului”

„Să ironizeze în continuare (n.r. - cei care au râs de înfăţişarea sa). Am devenit creștin ortodox practicant. Așa cum trebuia să fiu dintotdeauna. Mereu am avut o astfel de latură, o dragoste față de biserică, de preoți și de cântece bisericești.

Dar eram ca o oaie rătăcită. Sunt un creștin practicant, vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxiei. Asta mi-a adus liniștea în ultimii ani. Să-L am pe Dumnezeu în viața mea este cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla. De aceea am și o liniște când sunt atacat. Nu mă deranjează că se fac glume, că se spune că am față de preot. 

Ăsta e un complex al românilor. Despre Sergio Ramos am spune că e un călugăr?”, a spus Mario Nicolae la GSP LIVE.

Rivalizează cu Becali, MM Stoica, Tudor și Vintilă

Oficialul lui Dinamo se înscrie astfel în categoria oamenilor de fotbal care se dedică religiei, categorie dominată de rivala FCSB.

Gigi Becali, Mihai Stoica, Alexandru Tudor și Bogan Vintilă sunt oficialii celor de la FCSB care și-a arătat public dragostea față de religie. Patronul roș-albaștilor vorbește despre Dumnezeu în fiecare intervenție publică, în timp ce Vintilă și Tudor au dat cu mir și tămâie în  vestiarul echipei.

Tudor e numărul 1 în tot clubul meu. Tudor e mâna mea dreaptă, pentru că are rugăciune mai puternică decât mine 
– Gigi Becali

MM Stoica e prieten foarte bun cu Alexandru Tudor. Au stat șase ore, au vorbit pe teme de credință și m-au sunat seara și au zis «Ne dai binecuvântarea ta să nu venim mâine (n.r. azi) la antrenament și să mergem la priveghere de noapte la mănăstirea din Drăgănești?» Am zis da. El știe ce înseamnă ascultarea acum. El nu se supără că v-am spus asta. Înainte se supăra. Zicea «Stai, domne, că stăpân...» Acum e luminat. A început să se lumineze. Avea un întuneric al minții
- Gigi Becali în iulie 2020

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”

Mario Nicolae a recunoscut că a greşit cu Morsay: „Nu am avut timp să facem scouting bun. A jucat cu teamă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
mir21
mir21  •  18 Martie 2021, 12:06

La jiji e aroganta mai sclav ddb-ist rupt de foame, la asta e prostie

adriann_
adriann_  •  17 Martie 2021, 19:54
Postat de Lunca Andrei pe 17 Martie 2021, 14:51

Sa iti spun ceva: acest baietas, precum si Gigi, Meme si majoritatea din fotbalul romanesc, precum si din societatea bolnava a Romaniei, atunci cand se intalnesc, discutiile lor sunt: cati bani am facut, ce masina sau proprietatea mi-am mai luat, ce amanta am mai nou...In partea a doua, baietii discuta lucruri serioase: ce combinatii sa mai facem, pe cine sa mai ardem etc....

Cu becali si ceata lui stim ca asa stau lucrurile, il cunosti pe baiatul asta ca sa-l plasezi asa de hotarat in aceeasi categorie?

adriann_
adriann_  •  17 Martie 2021, 19:52

Daca omul asta o fi credincios pe bune, incercand sa-si traiasca viata dupa preceptele ortodoxiei, mi se pare o CALOMNIE MURDARA SA FIE COMPARAT CU INFRACTORUL CONDAMNAT BECALI GEORGE. Ciobanul ala parca nu doarme nici noaptea gandindu-se cum sa mai comita diverse furciuni, smenuri, parandaraturi etc...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează