FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu Man, nici Coman! El e fotbalistul cu care FCSB poate da lovitura: „Va deveni cel mai bun din România”

Olimpiu Moruțan are 7 pase decisive pentru FCSB în acest sezon +49   FOTO
Olimpiu Moruțan are 7 pase decisive pentru FCSB în acest sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 14:29 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 14:35

Valeriu Iftime, finanțatorul clubului FC Botoșani, de la care FCSB l-a transferat pe Olimpiu Moruțan (21 de ani), l-a elogiat pe tânărul fotbalist.

Moruțan a fost integralist în egalul obținut de echipa națională de tineret în compania Danemarcei U21, scor 1-1, care a calificat-o pe România la EURO 2021. Utilizat ca mijlocaș într-o linie de 3, Moruțan a avut o prestație entuziasmantă, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Adrian Mutu.

Valeriu Iftime: „Moruțan e cel mai talentat jucător din noul val”

Prestația sa nu a trecut neobservată de Valeriu Iftime, patronul fostei sale echipe, care spune că Moruțan va deveni cel mai bun din România pe postul său dacă va fi utilizat ca număr 10.

„Moruțan e un tip modest și profesionist, a trecut printr-o perioadă mai complicată la FCSB, dar el e un jucător care-și va fructifica talentul. Dacă va juca «număr 10», va deveni cel mai bun din România pe postul său. L-ați văzut că el e un tip altruist, el pasează decisiv, nu e făcut pentru goluri. Acești copii de la naționala de tineret vor crește în exprimare doar dacă vor avea meciuri în picioare la echipele de club.

Dacă spun că Haruț e cel mai inteligent jucător din noul val, atunci afirm și că Moruțan e cel mai talentat. L-ați văzut și aseară cu câtă ușurință își depășește adversarii și ce clarviziune are în joc. În multe momente e încântător”, a declarat Iftime, potrivit digisport.ro.

800.000 euroeste cota de piață a lui Moruțan, potrivit Transfermarkt.com. FCSB a plătit 700.000 euro în schimbul său către FC Botoșani

3 goluri și 7 pase decisivea adunat Moruțan în acest sezon la FCSB, în 11 meciuri

+45 FOTO

VIDEO. Totul despre Gaz Metan - FCSB, următorul meci al „roș-albaștrilor”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Internațional de tineret propus la FCSB după calificarea la EURO 2021: „Gigi, pune repede banii! Iei titlul cu el”

Gigi l-a ajuns pe Gică! Strategia lui Becali a dat roade: FCSB stopează supremația Viitorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  18 Noiembrie 2020, 23:55

Probabil berea de am băut-o la meci avea droguri. Sau nu vad eu bine, cum să-l compari pe Man cu Moruțan. MAN ESTE CEL MAI BUN JUCĂTOR ROMAN DIN ȚARĂ. Ce vorbește acest om, arata ca este praf, de asta s-a dus fotbalul în râpă, a alunecat frate în minciuna și vise

bumix
bumix  •  18 Noiembrie 2020, 18:28

ORDINEA LA STEAUA AR FI ASA ; MORUTAN, OLARU, COMAN, MAN

thebluestlion
thebluestlion  •  18 Noiembrie 2020, 17:23

Morutan e fotbalistul roman tipic: talent cu carul si minte cu picatura. Un fel de nou Budescu (dar fara super-executiile lui sarmaluta).

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close