FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oltenii de la CSU fac afaceri în familie » Nepotul lui Pablo Brandan se alătură formaţiei lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 10:10

CSU Craiova este aproape să-l achiziţioneze pe mijlocaşul dreapta Luciano, 20 de ani, care a dat randament în cantonamentul oltenilor. 

Cuplul de antrenori format din Cârţu şi Săndoi a rămas impresionat de jocul tînărului fotbalist, iar dacă va continua să evolueze precum în amicalul cu Jagiellonia va fi păstrat.

Fotbalistul este nepotul lui Brandan: "A jucat mult la echipa secundă a lui River Plate, e un fotbalist talentat. Sper să rămînă, are calitate, dar şefii vor decide", a declarat Brandan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
augustuscaesar
augustuscaesar  •  10 Februarie 2015, 06:11

aparent despre acest Luciano se vorbeste numai de bine. eu zic ca numai dupa 1 an de zile putem spune daca este ''de umplutura'' sau chiar ne ajuta ! este totusi o loterie, sa nu uitam ca avem in curte fotbalisti ''cu nume'' care s-au cam ''impiedicat'' la noi !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Februarie 2015, 16:27

..ce antrenor de valoare ?...numeste pe cinbeva ...tu crezi ca sti antrenori buni ?...acestia ce au ? nu ti place ca sunt olteni ?...multi isi dau cu parerea dar cand ii intrebi la concret nu sunt in stare sa spuna nimic ...

stefan..
stefan..  •  09 Februarie 2015, 12:56

Orice jucator valoros e binevenit, dar asta nu va rezolva problema cea mai importanta a echipei, lipsa unui antrenor cu adevarat performant. Sandoi este de decor, iar Cartu este un antrenor limitat. A fost bun pentru a scoate Stiinta din mocirla in care ne aruncase Gane, dar, pentru performanta, nu mai merge cu autobaza. Ne trebuie antrenor de valoare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează