FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Oltenii se apără și-i acuză pe cei de la FC Botoșani că au vrut să fugă noaptea din Craiova!

FC Botoșani a vrut să plece cât mai rapid din Craiova FOTO: botosaneanul.ro
FC Botoșani a vrut să plece cât mai rapid din Craiova FOTO: botosaneanul.ro

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 16:22

FC Botoșani a acuzat un tratament jignitor din partea oltenilor, joi noaptea, spunând că au fost dați afară din hotel și trimiși acasă, după ce s-a aflat de cazul de coronavirus al doctorului ce colaborează cu formația antrenată de Marius Croitoru. 

„S-a făcut o «anchetă oltenească», dar nimeni de la DSP Craiova n-a venit să vadă jucătorii. La ora 22:30, i-au dat afară din hotel pe jucători ca pe niște borfași, ca pe niște răufăcători, și i-au trimis cu Poliția la Botoșani. Am fost uimiți. Asta în condițiile în care niciun jucător n-a fost contact direct al doctorului", a acuzat Valeriu Iftime la DigiSport în această dimineață. 

Craiova se apără: „Așa au hotărât ei!”

În schimb, oltenii se apără și-i acuză, la rândul lor, pe moldoveni. Surse apropiate DSP Craiova afirmă că oaspeții au vrut să plece cât mai curând posibil din Bănie pentru că ar fi riscat să rămână 14 zile la izolare în Craiova! 

„Domnii de la Botoșani s-au interesat și au aflat că dacă ar fi rămas până dimineața ar fi trebuit să rămână vreme de 14 zile în carantină la Craiova. Exact cum a rămas doctorul echipei, care a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din oraș. Doar medicul formației a rămas la spital, nu și ceilalți doi oameni ce-au sosit cu el la Craiova. Echipa a părăsit hotelul din centrul orașului la ora 23:30, fiindcă așa au hotărât reprezentanții grupării", au declarat craiovenii.

Sorin Cârțu e de partea DSP

Sorin Cârțu a confirmat și el ceea ce au transmis sursele din cadrul DSP Dolj: ”Nu ne convine nici nouă că nu s-a jucat etapa. Nu i-a dat nimeni afară din hotel pe cei de la FC Botoșani, ei au plecat! Puteau foarte bine să rămână aici, la Craiova. Sunt deja prea multe scuze din partea lor și se poate interpreta într-un alt mod atâtea scuze. Încă ceva, să nu uităm că acum câteva luni și săptămâni. Domnul Iftime susținea că cine are coronavirus să piardă cu 3-0 meciurile. Ei nu au respectat protocolul. Pentru că doctorul lor lucra part-time la echipă și la spital, la unitatea de primiri urgențe. Ei s-au expus și tot ei caută un vinovat, asta e culmea!”

VIDEO / Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași: „Iftime și Dinamo văd acum că n-am fost inconștient”

EXCLUSIV Noi detalii de la FC Botoșani » Situație incredibilă: echipa n-a avut medic la antrenamente în ultima lună, iar regulamentul FRF admite așa ceva

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tataika
tataika  •  13 Iunie 2020, 07:44
Postat de lake1001 pe 12 Iunie 2020, 17:45

Varianta adevărată ! Moldovenii au învăţat să mintă precum partenerul lor din Play off . Cu neruşinare. Ce frumos era dacă rămîneau izolaţi 14 zile in autocar , in centrul Craiovei. Erau serviţi cu praz de 3 ori pe zi.

N-ai nici un haz...

lake1001
lake1001  •  12 Iunie 2020, 17:45

Varianta adevărată ! Moldovenii au învăţat să mintă precum partenerul lor din Play off . Cu neruşinare. Ce frumos era dacă rămîneau izolaţi 14 zile in autocar , in centrul Craiovei. Erau serviţi cu praz de 3 ori pe zi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează