FOTBAL  »  Superliga  »  TOP

Oltenii sînt pe locul 1 în privinţa ştirilor online în Liga 1. Care sînt cele mai informate site-uri oficiale

foto: csuc.ro
foto: csuc.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 17:17

CS Universitatea Craiova şi Pandurii Tîrgu Jiu sînt grupările care-şi informează cel mai mult suporterii privind situaţia din cadrul cluburilor.

CS Universitatea Craiova şi Pandurii Tîrgu Jiu sînt grupările care-şi informează cel mai mult suporterii privind situaţia din cadrul cluburilor.

S-au luat în calcul numărul ştirilor pe luna septembrie, oltenii avînd, fiecare, cîte 107 materiale pe site-urile de specialitate. Podiumul este completat cu un nume surpriză: Viitorul, 84 de ştiri.

Pe locul 4 este Dinamo, 48 de ştiri. Locul 5 este ocupat de către CFR Cluj, 35 de ştiri. Petrolul şi Steaua sînt de-abia pe poziţiile 6 şi 7, 32, respectiv 23 de ştiri.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Octombrie 2014, 17:32

" site-urile de specialitate" sau "propriile site-uri" ? Nu de alta dar.....cam e diferenta intre astea 2 notiuni. Ca sa inteleaga si domnul autor al acestui articol, si gsp (teoretic) este un "site de specialitate". Eu nu as avea nimic impotriva sa scrieti aici mai putin de Steaua, chiar m-as bucura.......dar intrebarea e...cine va mai citeste? Cat priveste "propriul site", da, aveti dreptate, Steaua are un departament de comunicare de liga a II-a, domnul Catalin Fainis e mai preocupat de ceafa de porc cu cartofi prajiti decat de Steaua. In rest, avem organigrama de liga a II-a pe toate posturile aproape.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează