FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Oltenii spun că Mihai Bălașa e peste Tiago Ferreira » Gică Craioveanu: „Universitatea are de câștigat”

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 19:22

FCSB și Craiova au ajuns la un acord pentru un schimb de jucători, potrivit spuselor patronului Gigi Becali (DETALII AICI).

În urma acestui schimb, Mihai Bălașa (24 de ani) ar urma să îmbrace tricoul oltenilor în locul lui Tiago Ferreira (26 de ani), iar portughezul va ajunge în curtea vicecampioanei.

Gică Craioveanu spune că FCSB iese în pierdere din acest schimb.

„Eu consider că sunt doi jucători buni. Cred că Universitatea are de câștigat, pentru că Bălașa a jucat mai mult decât Ferreira în ultimul an și jumătate”, a spus Gică Craioveanu la TV Digi Sport.

Mihai Bălașa a jucat în acest sezon în toate cele patru etape disputate până acum, în timp ce Tiago Ferreira a bifat o singură partidă.

VEZI ȘI:

Tiago Ferreira la FCSB, Mihai Bălașa la Craiova // S-a păcălit Gigi Becali? Verdictul specialiștilor după schimbul neașteptat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
1093681493975751
Radu Georgescu  •  08 August 2019, 20:50

Doar unul ca antrenorul Becali poate sa faca o asemenea prostie... In halul in care a adus-o pe Steaua, echipa asta nu apuca sa imbrace la primavara tricourile cu maneca scurta...

laurkro
laurkro  •  08 August 2019, 20:48

Toți știu asta, mai puțin războinicul luminii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează