FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 2-0

Omul care n-a marcat singur cu Niță: "Le cer scuze suporterilor și colegilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 22:31

Alexandru Păun a ratat o ocazie singur cu portarul la scorul de 0-0 și apoi pe finalul meciului Steaua a marcat de două ori, câștigând în fața celor de la CFR Cluj cu 2-0.

"Am ratat ocazii. Îmi pare rău, le cer scuze suporterilor și colegilor pentru ratarea pe care am avut-o. Acum trebuie să ne gândim la meciul de acasă cu Astra. Steaua e o echipă puternică, a alergat mult.

 De când am început cu cele 6 puncte în minus ne-am unit și cred că unitatea grupului ne-a adus până aici. Azi trebuia să demonstrăm că nu i-am bătut întâmplător în ultimul meci", a declarat Păun la TV Digi Sport.

"Ne pare rău că am pierdut pe final. A fost un arbitraj bun. Am jucat contra Stelei, o echipă bună. Noi nu ne gândim la titlu! La început obiectivul era să intrăm în primele 6" Ciprian Deac

Citește și: De mult n-ați mai văzut așa ceva! A ratat din doi metri cu poarta goală în Steaua - CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tonyys
tonyys  •  13 Martie 2017, 08:38

Penibili *** si cei de la gesepe sa se lege de o faza in care a fost un offside clar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  13 Martie 2017, 07:35

Faza a fost simpla,tusierul nu avea voie sa greseasca.

chris_bu67
chris_bu67  •  13 Martie 2017, 07:17
Postat de John Milne pe 13 Martie 2017, 00:09

Omul care nu a marcat din offside clar . Tusierul *** a avut ochii inchisi .

Mintea ta e închisă cap de rumeguș,fără speranțe de deschidere,într-o lume în care scara valorilor nu mai există,poți și tu să-ți etalezi răgetele prin intermediul netului.Ar trebui să-ți dea de gândit alarmele pe care le primești zilnic,dar nu o să primești,că cine e prost e și fudul.Doamne ajută!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează