FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Omul în care Gigi Becali își pune speranțe a avut mari probleme! "Era pierdut în lumea lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 17:52

Numele lui Daniel Benzar (20 de ani) a fost rostit de Gigi Becali ca o soluție pentru atacul FCSB-ului în acest sezon. Fotbalistul a trecut însă prin momente dificile în urmă 2 ani.

Bogdan Apostu, impresar și fost conducător la Academica Clinceni, a vorbit despre mijlocașul ofensiv cotat la 450.000 de euro. A recunoscut că acesta a avut ceva probleme când l-a luat în Liga a 2-a.

"Am fost conducător la Clinceni şi am avut un psiholog, pe doamna Pety Coman. El a lucrat cu jucătorii și am crescut nivelul destul de mult. Am reuşit cu Benzar, cu Daniel Benzar. Era pierdut, era în lumea lui când a ajuns.

Noi l-am descoperit la un trial, iar după două luni cu psihologul a progresat extraordinar şi a devenit unul dintre golgheterii noştri”, a zis Apostu pentru ProSport

Benzar a marcat 4 goluri pentru FCSB în 12 meciuri (510 minute). Sezonul trecut a fost împrumutat la Voluntari, unde în 13 meciuri a marcat de două ori și a oferit două pase decisive. 

8 goluri 
și două pase decisive a reușit Benzar la Clinceni în 39 de meciuri 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sex.deep
sex.deep  •  25 Iulie 2018, 05:36

"Am fost conducător la Clinceni şi am avut un psiholog, pe doamna Pety Coman. El a lucrat cu jucătorii și am crescut nivelul destul de mult."----------- Este pe bune? Voi chiar sunteti platiti pentru asa ceva? Chiar nu stim daca "duamna Pety" este ea sau el. Bravo GSP inca un articol in care va dati cu tesla in partile moi . Si inca odata aducem in actualitate vorbele defunctului Daum. In afara de invelit pestele, GSP chiar nu este bun de altceva.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  24 Iulie 2018, 20:00

Doar 450000?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Iulie 2018, 19:45

toti sportivii prieteni cu fotbalul de la fcsb, au nevoie de psiholog.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează