FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Opinie drastică după Rapid - FCSB 1-0: „ZERO organizare! Florinel Coman l-a abandonat pe Șerban”

Rapid a învins-o pe FCSB, 1-0, foto: GSP +37   FOTO
Rapid a învins-o pe FCSB, 1-0, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 23:45 / Actualizat duminica, 15 august 2021 23:56

Vasile Miriuță, prezent în studioul Look Sport, a comentat la cald victoria celor de la Rapid în fața FCSB, 1-0. 

„O atmosferă extraordinară. Știam ce pot să facă suporterii Rapidului. O atmosferă de fotbal, de derby. A câștigat echipa mai bine organizată, care și-a dorit mai mult. S-a văzut spiritul Rapidului. FCSB a fost o dezamăgire totală. Nu am văzut organizare, niciun traseu.

 Fiecare a jucat după capul lui. Rapidul cu o apărare cu experiență nu a avut probleme pe atacul FCSB. A fost o dezamăgire totală din partea FCSB. Mă așteptam la mai mult fotbal. Florinel Coman nu l-a ajutat deloc pe Șerban, au fost tot timpul 2 contra 1. Bine, nici Șerban nu a făcut un meci bun, dar nici nu a fost deloc ajutat. Când jucătorul nu știe de frica antrenorului, el face ce vrea pe teren”, a explicat Miriuță. 

L-aș întreba pe Tănase ce a jucat astăzi? I-a spus antrenorul să țină de minge două minute, să frâneze jocul? Spune să întrebăm antrenorul, dar știe foarte bine cine e antrenor acolo. Acolo e un sat fără câini”, a completat fostul antrenor al lui Dinamo. 

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

Nou record! Câți fani au fost la Rapid - FCSB

Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete. 5.000 în sectorul dedicat oaspeților.

Atmosferă senzațională pe Arena Națională! Giuleștenii aveau nevoie de cel puțin 21.500 de spectatori, la derby-ul cu FCSB, pentru a bifa cea mai mare asistență acasă din ultimele decenii, nivelul maxim fiind atins la disputa cu PSV, de acum 10 ani, în grupele Europa League

S-au luat la bătaie! Nervi întinși la maximum în finalul derby-ului Rapid - FCSB » 2 jucători au fost eliminați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
danny_l
danny_l  •  16 August 2021, 08:48

Ce nu ați înțeles voi e că Tănase este omul din teren a lui Becali, dacă Luțu e in afara lui ,in teren este Tănase,jocul este aglomerat ,static, fără o idee,el cu,Coman, Octavian Popescu și Olaru ,nu-s învățați să joace cu atacantul,ei sunt învățați să joace între ei, dacă vrea să facă performanță , trebuie schimbat lotul in întregime,jucătorii care sunt acum, majoritatea sunt blazați, automulțumiti,au salarii mari,Todoran este tipul antrenorului supus,gen Stoichita,faci ce vrei cu el,FCSB nu are antrenor,arbitraj jalnic,din ce in ce mai multe arbitraje șmecherești in Liga 1,PS, pentru Mioveni, să nu se mai plângă de arbitraje,asta se întâmplă pentru că au dat votul lui Burleanu la alegeri,ei și mulți alții,de asta avem fotbalul care avem și astfel de arbitraje.

dodo001
dodo001  •  16 August 2021, 08:28
Postat de contrabas3 pe 16 August 2021, 00:28

Tănase frâneasză jocul de muuulți ani. Îni amintesc de meciurile în care Vukusic (când era l fcsb) era plasat bine, pe poziție de a marca, dar nesimțitul de Tănase nu a vrut să paseze. La fel a făcut și cu Ondrasek. Pleacă bă nesimțitule de la Steaua!

Nu se poate acum, i s-a mărit salari, poate sa își mai ia un apartament și o mașină luxoasa. Poate încă o firma de haine.

721601668038438
Lali Miron  •  16 August 2021, 06:57

Bai tanase,esti o *** fara sfarsit. Esti un zero barat,nu stiu cine dracu te a mai descoperit si pe tina ca (talent). Nu vezi ca nici la nivelul asta nu ai valoare!? Cine sa de a bani ptr tine?????????????? Tu esti bun acolo,*** lu becali,sifonul lui becali.???????????? Atata stii sifoneala si pizdareala..????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează