FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO

Dinamo se bazează pe al 12-lea jucător la Galați! Anunț oficial

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 15:22 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 16:20

Aproximativ o mie de fani ai „câinilor” vor fi alături de Zeljko Kopic și compania la meciul de luni dintre Oțelul și Dinamo. Galeria PCH are 700 de bilete la meci, și-au anunțat prezența și fani din zonă, mai ales că, momentan, suporterii nu au acces la partidele de pe teren propriu ale roș-albilor

Dinamo începe săptămâna viitoare la Galați, etapă cu Oțelul, luni, de la 20:30. Și continuă cu ziua de marți, ora 14:00, când ar trebui să primească răspuns - pozitiv, cum așteaptă întreaga suflare a "câinilor roșii" - de la Comisia de Recurs, vizavi de înjumătățirea pedepsei de 4 etape fără spectatori la meciurile de acasă.

Lăcătuș, la 60 de ani » Cum a picat transferul care i-ar fi schimbat complet cariera: „Ești nebun? Ne arestează pe toți!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Lăcătuș, la 60 de ani » Cum a picat transferul care i-ar fi schimbat complet cariera: „Ești nebun? Ne arestează pe toți!”

La ultima etapă din Liga 1, cu Petrolul (1-1), roș-albii n-au putut permite accesul fanilor în tribunele de la "Arcul de Triumf", după pedeapsa Comisiei de Disciplină. În schimb, au fost câteva sute de copii, care au încercat să țină locul galeriei.

În perspectiva deplasării de luni de la Galați, jucătorii lui Zeljko Kopic vor beneficia de susținerea a aproape o mie de suporteri ai "câinilor"! Galeria are 700 de bilete pentru runda de la malul Dunării, la care se vor adăuga fani din zonă.

Dueluri încinse între Dinamo și Oțelul în ultimele două sezoane

Este un meci important pentru Dinamo, care speră să scape de poziția ce duce direct în Liga 2. Oțelul tocmai s-a calificat în semifinele Cupei României, după 1-0 la Craiova pe "Ion Oblemenco", la capătul a 120 de minute. Între Dinamo și Oțelul au fost dueluri tari în ultima perioadă.

35de lei costă un bilet pentru fanii dinamoviști la meciul de la Galați

Cele două s-au confruntat în sezonul precedent în eșalonul secund, trupa lui Dorinel Munteanu promovând direct, cea a lui Ovidiu Burcă după baraj.

În actuala stagiune, în turul sezonului regulat, gălățenii au învins la limită, scor 1-0, după autogolul lui Neluț Roșu. A urmat ultima etapă din grupa Cupa României, când Dinamo a revenit de la 1-3 în Capitală și a egalat, scor 3-3, având și ocazia de a înscrie golul victoriei și al calificării.

Apoi, în februarie 2024, Dinamo a învins Oțelul, scor 3-1, goluri Politic, Gnahore și Abdallah, respectiv Al. Pop.

PCH a început meciul înaintea echipei: „Cu toții în orașul de lângă Brăila”

Cei din PCH tocmai au publicat un anunț cu privire la deplasarea de luni. "Câinii" sunt și ironici în mesajul lor, transmit și informații utile cu privire la meci.

"Galațiul sub asalt. Ne scuturăm de nedreptăți și mergem mai departe! Luni, 08.04, de la ora 20:30 jucăm în orașul de lângă Brăila. Deplasarea se va face cu autocare și mașini personale.

Întâlnirea va avea loc la ora 14:00 la Dinamo, la 14:15 se pleacă.

  • Cost Autocar: 55 lei
  • Cost Autocar pentru copiii sub 15 ani: 25 lei
  • Cost Bilet de meci: 35 lei

Pentru inscrieri asteptăm un SMS cu nume și număr de locuri dorite la numărul de telefon: +40 (750) 424 992

Pentru dinamoviștii din Galați, Brăila și restul țării, întâlnirea va fi în parcarea Kaufland, aproape de intrarea oaspeți, la ora 19:30", au transmis suporterii din PCH.

VIDEO. Zeljko Kopic, interviu pentru GSP din „Ștefan cel Mare” » Ce spune despre salvarea de la retrogradare și posibilitatea de a fi antrenorul lui Dinamo și sezonul viitor

Citește și alte știri

FCSB, pas decisiv pentru titlu? Dilema Universității Craiova: risc uriaș pentru ultimul cartuș sau Mitriță continuă cursa pentru Euro 2024

EXCLUSIV Nicolescu a răspuns, după replica golănească a lui Dani Coman: „Ăsta e modelul căutat la LPF?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  05 Aprilie 2024, 22:31

La fel ca in meciul precedent

istet10
istet10  •  05 Aprilie 2024, 20:30

Pe arbitru se bazeaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează