FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo pornește contraatacul: „Azi, depunem recurs”

Imaginile durerii în Dinamo - Petrolul
Imaginile durerii în Dinamo - Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 14:31 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 14:40

Dinamo a primit motivarea pentru cele 4 etape de suspendare a terenului propriu, fără spectatori, echipa ispășind deja o rundă fără fani în tribune. „Câinii” speră cel puțin la înjumătățirea pedepsei.

Dinamo a primit o suspendare de 4 etape după incidentele de la meciul cu UTA (1-0), Comisia de Disciplină a FRF luând o decizie extrem de drastică în contextul luptei finalei pentru evitarea retrogradării. Dinamo și UTA au fost pedepsite cu patru etape de suspendare, fără spectatori la meciurile de acasă.

Nicolescu a răspuns, după replica golănească a lui Dani Coman: „Ăsta e modelul căutat la LPF?”
DINAMO
Nicolescu a răspuns, după replica golănească a lui Dani Coman: „Ăsta e modelul căutat la LPF?”

Andrei Nicolescu a oferit ultimele informații despre recursul clubului din centrul Capitalei

"Câinii" au jucat deja cu Petrolul (1-1) fără a le fi permis spectatorilor să vină la meci. Totuși, s-au prevalat de un articol de regulament și roș-albii au adus copii la meciul de la "Arcul de Triumf", câteva sute de puști încercând să întrețină atmosfera.

Acum, Dinamo va porni contraatacul pentru că nu este împăcată cu această decizie, care nu i-ar permite să mai organizeze partide cu spectatori în tribune la partidele de pe propriul teren până la finele play-out-ului.

"De abia am primit aseară motivarea, depunem recurs azi și vedem ce se poate întâmpla", a declarat Andrei Nicolescu pentru GSP.ro în urmă cu puține momente.

Clubul din centrul Capitalei va depune apel ce va judecat zilele viitoare de către Comisia de Recurs a FRF, dinamoviștii sperând la maximum două etape de suspendare. Astfel, ar urma ca și la partida cu Poli Iași să se joace doar cu copii în tribune, probabil mai mulți decât la duelul cu Petrolul, când totul a fost organizat în pripă.

1punct a obținut Dinamo în play-out, după remiza cu Petrolul, în afara eșecului cu Hermannstadt

Dacă va avea succes după decizia forului federal, Dinamo ar putea organiza etape cu spectatori pe teren propriu în confruntările cu FC Voluntari și UTA, decisive pentru configurația finală a clasamentului, antepenultima și ultima rundă din play-out.

Dinamoviștii speră să se unească la greu: „Ne va dovedi caracterul”

„Mă aștept la Apel ca deciziile care sunt date sau care vizează sancțiuni să fie date în spiritul jocului, în cel al temei pe care FRF a lansat-o de câțiva ani, prin care-și dorește cât mai mulți suporteri la stadion.

Acolo unde greșelile se pot individualiza, să se treacă la acțiune, să nu fie decizii globale, ca suporterii, întreaga masă de suporteri, să aibă de suferit. Nu vreau să intru în polemică, de aceea nu lansez cifre.

Este decizie grea, ne va dovedi caracterul. Vom fi mai puternici decât am fost! Sunt sigur. Cei care vor fi alături de echipă acum vor dovedi că pot face asta, în orice situație.

Sper că demagogia se va risipi. Nu avem nevoie de susținere prin declarații, ci prin exemplu, concret. Avem nevoie de suporteri să fie aproape de echipă în acest moment extrem de greu", a declarat Andrei Nicolescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, la finele săptămânii trecute.

E momentul să demonstrăm că suntem mai puternici decât cred unii. Jucătorii trebuie să trateze cu pasiune fiecare minut din ceea ce va urma!
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Politica lui Dinamo va fi clară de acum înainte, fără nicio deviere de la spiritul legii de organizare. Nu vom mai accepta nici din partea Jandarmeriei pentru introducerea repede, repede că sunt fani la porți, așa cum s-a mai întâmplat. Avem discuții cu o firmă, vrem să introducem scaning pentru a descuraja pe oricine să intre cu ceva nepotrivit
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO. Dinamo - Petrolul. Zeljko Kopic, conferință de presă la finalul meciului: „Nu știu dacă a fost penalty sau nu, nu îmi place să vorbesc de arbitraj”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Ce a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea: „Se vrea retrogradarea lui Dinamo?” » Șeful „câinilor” acuză

EXCLUSIV Ce mesaj i-a transmis Edward Iordănescu lui Alex Mitriță: „Merge mai departe!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  03 Aprilie 2024, 22:35

Succes Nicolescu!

epic.drama
epic.drama  •  03 Aprilie 2024, 18:46
Postat de aspida pe 03 Aprilie 2024, 16:51

Fesnic este bine, are somnul profund ?

Feșnic este bine! Si gigistul Radu Petrescu e tot bine!....De ce??...Pentru ca mafia din fotbalul nostru funcționează perfect! Nimeni si nimic nu o deranjează!!...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aspida
aspida  •  03 Aprilie 2024, 18:19
Postat de boss33 pe 03 Aprilie 2024, 14:43

eu va intreb inca odata, dar voi nu veti publica ca nu va convine - unde sint catusele de la Hunedoara? taranushii aia au avut tupeu sa sape gropi, sa ascunda sa dea cu torte dupa defilarea in catuse de la Rapid si Dinamo - au atata tupeu sau stiau ca pe ei nu-i ia ... pt ca e doar cu dedicatie

A fost cu dedicatie, asta o vede oricine; telul a fost sa opreasca Rapid si Dinamo de a-si indeplini obiectivele. Si au reusit ! Cel mai grav e faptul ca presa-a patra putere in stat; formatoare de opinii; neaparat echidistanta si impartiala; dreapta si fara prihana-tace, facadu-se partasa. Mare pacat, dragi ziaristi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează