FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Out de pe "Ilie Oană"! Petrolul a ajuns în situația Stelei: trebuie să își caute o nouă arenă

Arena din Ploiești a fost inaugurată în septembrie 2011 și a costat 17,5 milioane de euro
Arena din Ploiești a fost inaugurată în septembrie 2011 și a costat 17,5 milioane de euro

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 00:00

Contractul prin care SGU îi închiria stadionul clubului de fotbal a fost reziliat din cauza datoriilor de aproximativ 1,9 milioane de lei acumulate de "lupi".

Situația extrem de delicată din clasament și depunctarea cu 6 puncte au trecut ieri pe plan secund la Petrolul. O problemă mai veche a revenit în actualitate. Este vorba de arena "Ilie Oană".

Aceasta e administrată de SGU, Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești, iar societatea a decis să rezilieze contractul cu Petrolul din cauza datoriilor mari pe care "lupii" le-au acumulat pentru chirie. Suma se ridică la aproximativ 1,9 milioane de lei.

Singura modalitate prin care elevii lui Stoichiță ar putea evolua pe "Ilie Oană" vineri, împotriva CFR-ului, ar fi încheierea unui nou acord de închiriere cu SGU, însă aceștia ar accepta acest lucru doar după ce clubul patronat de Dan Capră ar plăti măcar o parte din datorii.

Meciul contra CFR-ului se va desfășura, probabil, pe unul dintre stadioanele din Buzău, Brașov sau Chiajna.

"S-a reziliat contractul cu Petrolul din cauza acumulărilor de datorii, aici mă refer la datorii noi, făcute după intrarea în insolvenţă. Conform deciziilor luate, nu ar mai avea voie să intre nu numai pe stadion, ci nici în spaţiile închiriate, unde sînt birourile"
Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, la Digi

13.000 €plătea Petrolul pentru un meci pe "Ilie Oană"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  27 Noiembrie 2015, 13:14

De ce nu va updatati informatia? intre timp lpf s-a implicat, urmatoarele jocuri se joaca pe stadion. ligile de suporteri au luat atitudine, urmeaza sa faca sesizari la curtea de conturi. exista anchete ce vizeaza sgu, de ce nu va informati si nu declansati o ancheta de presa profesionista? ce mama naibii, e vorba de unul dintre cele mai vechi cluburi din Romania, care au ramas de (inca) nu le-au terminat astia. hai, un pic mai mult profesionalism gazetaresc, ca se poate!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Noiembrie 2015, 17:27
Postat de octavianus pe 26 Noiembrie 2015, 10:18

Domnilor de la GSP sau de la Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești, sau de la primarie, prefectura, va rog lamuriti-ma si pe mine, din ce bani s-a modernizat acest stadion ? care a fost scopul acestor lucrari de modernizare ? nu cumva tocmai ca echipa fanion a orasului a judetului sa joace acolo ? nu cumva ca cetateanul contribuabil la stat DIN BANII CARUIA s-a facut de fapt totul, sa vina la meci si sa-si vada echipa ? OK nu mai are bani nu mai plateste nu mai joaca...ce face-ti cu stadionul ? dar cu amortizarea investitiei ? cat ati furat la aceasta modernizare ? a fost bine ? a fost destul ? cati mai sunt ca voi ? se autosesizeaza cineva cu stadioanele astea vreodata ?? cu parcurile pe la sate ? cu toate magariile ? sau iar o sa iasa romanii in strada ? adica...stai putin si daca or sa iasa ce ?? s-a banalizat si asta nu ?? mai va este teama de ceva ? eu am impresia ca nu...spor la furat !!!

o sa'l inchirieze la cineva sa pasca ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  26 Noiembrie 2015, 10:54

Nu e deloc aceeasi situatie. Petrolul nu are bani sa plateasca chiria, in timp ce FCSP-ul lui Becali a refuzat sa mai plateasca pentru Ghencea. Petrolul nu prea are unde sa mearga; se plateste peste tot. FCSP a optat pentru Arena Nationala facandu-si calcului ca acolo vor veni mai multi spectatori si va castiga mai mult din bilete. Ca a iesit altfel... e doar vina lor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează