FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ovidiu Burcă a refuzat nepotismele la Dinamo » Decizia fermă a antrenorului care a readus „haita” în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 18:23 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 22:30

Jucător lateral, Luca Florică, 20 de ani, nu-și va urma tatăl, Claudiu Florică, nou acționar la societatea ce conduce Dinamo. Tehnicianul a avut o reacție fermă vizavi de posibilitatea de a-l aduce pe fotbalistul ce-a jucat ultima dată la Progresul Spartac

Dinamo s-a reunit, de fapt, dimineață, jucătorii au efectuat vizita medicală, pentru ca apoi să demareze antrenamentele sub comanda lui Ovidiu Burcă. 

Ce se întâmplă dacă nu va fi aprobat noul plan al lui Dinamo + detalii despre crowdfunding: „Nu ne dorim să conducem pe banii suporterilor!”
dinamo
Ce se întâmplă dacă nu va fi aprobat noul plan al lui Dinamo + detalii despre crowdfunding: „Nu ne dorim să conducem pe banii suporterilor!”

Așa cum a anunțat și GSP.ro zilele trecute, singura noutate de la reunirea „câinilor” pentru pregătirea campionatului de Liga 1 a fost Geani Crețu, 23 de ani, revenit după împrumutul la FC Argeș, urmând ca mâine, vineri, să se alăture lotului și Ricardo Grigore, 24 de ani, revenit după împrumuturile la FCU Craiova și Petrolul Ploiești.

Ovidiu Burcă nu l-a vrut pe Luca Florică

În această primăvară, când Dinamo a avut nevoie de o anumită sumă de bani în vederea obținerii licenței pentru Liga 1, Claudiu Florică a contribuit cu banii respectivi, devenind ulterior acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

500.000 de euroeste suma acordată de Claudiu Florică grupării bucureștene, primind în schimb 10 la sută din acțiunile companiei Red&White, care controlează SC Dinamo 1948 SA

Totodată, s-a vorbit și despre posibilitatea ca fiul omului de afaceri, Luca Florică, 20 de ani, să semneze cu „haita”. Ceea ce nu s-a întâmplat. Antrenorul Ovidiu Burcă, despre care GSP.ro a informat că are atribuții de manager, având cuvântul hotărâtor în privința transferurilor, nu a fost de acord cu mutarea. De fapt, a evitat „nepotismele” la Dinamo!

6 echipea bifat Luca Florică până acum: AS Metropolitan, Amiens U19, Hermannstadt, Academica Clinceni, Progresul Spartac și FC Brașov

Etica lui Ovidiu Burcă: „Ce am promis atunci când am venit, lucruri normale”

Fostul purtător de cuvânt al DDB, Daniel Șendre, a publicat pe site-ul său și pe Facebook o discuție pe care a avut-o cu tehnicianul ce-a promovat Dinamo în Liga 1, în care confirmă faptul că Luca Florică nu va îmbrăca tricoul alb-roșu.

„Aflu lucruri despre Ovidiu care efectiv mă încântă. Antrenorul nu acceptă ca fiul acționarului Claudiu Florică să facă parte din lotul lui Dinamo. Mesajul transmis patronatului este demențial.

„Cooptați 11 acționari și nu mai aveți nevoie de antrenor, pentru că veți avea o echipă trăsnet”, am aflat, pe surse, că le-ar fi transmis Burcă lui Nicolescu și Voicu.

Zilele trecute, l-am contactat pe Ovidiu pentru a-i cere să confirme sau să infirme informația. I-am spus că suporterii MERITĂ și TREBUIE să știe ce ce întâmplă, ba mai mult chiar. „Vreau să te adore, nu numai să te iubească!”

Răspunsul lui Ovidiu a fost următorul: „Nu trebuie să confirm sau sa infirm nimic, Daniel! Nu trebuie nici să mă iubească sau să mă adore. Nu asta e important! Să fie siguri că voi face ce e cel mai bine pentru club și pentru echipă!”

2 goluriîn 13 meciuri a reușit Florică, aripă stânga, în sezonul încheiat recent pentru Progresul Spartac

Ovidiu a continuat: „Ce am promis atunci când am venit voi susține în continuare: profesionalism, disciplină, devotament, pasiune, modestie, etica muncii. Lucruri normale. Pentru toate astea, bazați-vă pe mine! La finalul zilei, rezultatul poate fi bun sau nu”.

Îmi dă o încredere omul ăsta fantastică și mă bucur că este acolo! Antrenorul lui Dinamo refuză să antreneze nepotisme!”, a scris Daniel Șendre.

Dinamoviștii solicită transferuri: când va demara mercato

Roș-albii continuă să aibă transferurile blocate, din cauza interdicției internaționale. În schimb, Ovidiu Burcă a făcut presiuni pentru ca situația să se clarifice, și el, și Dinamo au nevoie de jucători noi. „Datoriile sunt de 400.000 de euro pentru a debloca situația, ne trebuie 6-7 transferuri pentru Liga 1”, a declarat tehnicianul săptămâna trecută, pentru GSP.ro.

Între timp, s-au mai adăugat 150.000 de euro dintr-o speță cu Adam Nemec, fostul atacant al „câinilor” în două perioade, banii solicitați de către slovac fiind din „epoca managementului spaniol”.

Cei de la Dinamo au transmis că vor rezolva situația în jurul datei de 1 iulie, încercând și mai devreme să perfecteze transferurile. Cu toate că jucătorii evită, momentan, doar să vină la antrenamente, apoi să semneze angajamentele.

100.000 de euroeste cota fotbalistului Luca Florica pe transfermarkt

Citește și alte știri despre Dinamo:

Până să mai dea vreun ban „pentru Dinamo”, suporterii au luat atitudine: „Am salvat clubul, oare? Sau doar am dat din lac în puț?!”. Cine e pus sub presiune

EXCLUSIV „M-am blocat când am văzut” » Omul care a garantat pentru venirea la Dinamo a lui Dorin Șerdean și Pablo Cortacero, reacție după arestarea afaceristului: „Era bucuros după promovare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
cr_portal
cr_portal  •  16 Iunie 2023, 16:28

Și Florică ăsta e zgârcit, dacă băga 1-2 milioane, se rezolva cu puștiul.

calinescu_
calinescu_  •  16 Iunie 2023, 08:38

Dar totusi cu cine va juca DINAMO in SUPER LIGA ???? Oare Geani Cretu e mai valoros pentru ca e sarac ???? Nicidecum ....!!!

kordell
kordell  •  16 Iunie 2023, 01:29

Pai cum sa-l aduca daca clubul are transferurile blocate ???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează