FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Ovidiu Burcă, epuizat de eșecul din derby: „Se va trage o linie începând cu mine”

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul „câinilor”, avea așteptări mai mari de la o parte dintre jucători. +29   FOTO
FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul „câinilor”, avea așteptări mai mari de la o parte dintre jucători.

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 23:35 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 23:49

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul „câinilor”, avea așteptări mai mari de la o parte dintre jucători. 

Ovidiu Burcă a transmis din nou că nu se gândește la plecarea de la Dinamo, dar că urmează o perioadă critică. 

Gestul făcut de Compagno la intrarea în derby l-a șocat pe comentator: „Te ia cu fiori când vezi”
Dinamo - FCSB 0-1
Gestul făcut de Compagno la intrarea în derby l-a șocat pe comentator: „Te ia cu fiori când vezi”

Ovidiu Burcă, după Dinamo - FCSB 0-1

„Am ajuns și în vestiar. Sunt dezamăgit că unii jucători nu au avut curajul pe care ar fi trebuit să îl aibă. Nu înțeleg de ce. Sunt dezamăgit că nu am făcut un meci grozav, dar am avut niște situații clare. E o amărăciune, am avut suporterii lângă noi, ne-au susținut.

Avem și jucători accidentați, suspendați. E aceeași poveste. Ahmed Bani și Dennis Politic au iuțit puțin jocul, am dus mingea spre poarta adversă, dar fără să concretizăm.

Am încercat tot timpul să aduc în teren jucători cu calități, ofensivi. Poate mă așteptam la mai mult. Ne trebuie mai multă forță, calitate la centrul terenului.

Astăzi, dacă mă întrebați, sunt destul de epuizat. Am avut așteptări mari de la meciul acesta. Vedem în viitor ce se va întâmpla. Epuizat în sensul că e o serie neagră de rezultate, o situație deloc ușoară. 

Știam că va fi așa, dar parcă e și o energie negativă. Nu îmi aduc aminte două meciuri la rând să folosesc aceeași echipă”, a spus Ovidiu Burcă la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Ulterior, la conferința de presă, Burcă a vorbit direct despre o posibilă plecare: „Nu se scufundă corabia pentru mine, nu țin de scaun. Avem o lună să demonstrăm că merităm să mergem înainte. Se va trage o linie începând cu mine”.

Știți că îmi respect foarte mult jucătorii. Indiferent de analizele pe care le facem, nu voi vorbi public. Așteptăm să vină pauza și să vedem care sunt cele mai bune soluții. Încerci să faci lucrurile din mers, dar când pierzi, mai ales la un club precum Dinamo, se pierde din energie
- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO CU GOLUL. Florinel Coman a decis derby-ul Dinamo- FCSB din lovitură liberă

Citește și alte știri de la Dinamo - FCSB: 

Ce nu s-a văzut la TV în Dinamo - FCSB » Galeria lui Mustață, ironie cu dublu impact: „Piară tot Sudu' din țară”
Dinamo - FCSB
Ce nu s-a văzut la TV în Dinamo - FCSB » Galeria lui Mustață, ironie cu dublu impact: „Piară tot Sudu' din țară”
„Bombardament” din tribune, Radunovic și tușierul au fost țintele dinamoviștilor
Dinamo - FCSB
„Bombardament” din tribune, Radunovic și tușierul au fost țintele dinamoviștilor

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
calinescu_
calinescu_  •  27 Noiembrie 2023, 10:14

Cum sa lasi un figurant ca BURCA sa distruga DINAMO ????????? Nu inteleg ce mai vrea sa faca , dar a construit o echipa incapabila sa bata pe cineva in superliga....!!!! Demisiaaaaaaaaaa!!!

o_bic
o_bic  •  27 Noiembrie 2023, 08:12

Burca,eu am tot zis pe aici ca esti un antrenor de liga 2 nu mai mult. Ai avut mari asteptari de la acest meci,serios? Mari asteptari sa ai la meciul cu Voluntari când probabil vă veți salva ,,miraculos" de la retrogradare. Ai bun simț și dă-ți demisia,mai mult nu poți !

parpalache
parpalache  •  27 Noiembrie 2023, 08:04

Neputința!Cel puțin jumatate dintre echipele„Superligii”ar fi batut lejer fcsb-ul de aseara-mai ales ca a avut 13 jucatori convocați la loturi!Retrogradare!Sa fim noi sanatoși,ca in liga a doua e„fotbal șampanie”!Plus ca promovari „miraculoase” vor fi mai ușor de obținut-cu atâtea echipe care nu au drept de retrogradare!Vorba cântecului(adaptat):„Când ma urc,Când ma cobor,Parca sunt in ascensor”!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează