FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

video+foto Ovidiu Burcă dezvăluie că a fost în mijlocul farsei istorice a dinamoviștilor la FCSB - City: „Când am ajuns și am văzut minunăția aia...”

Ovidiu Burcă dezvăluie că a fost în mijlocul farsei istorice a dinamoviștilor la FCSB - City: „Când am ajuns și am văzut minunăția aia...”
Ovidiu Burcă dezvăluie că a fost în mijlocul farsei istorice a dinamoviștilor la FCSB - City: „Când am ajuns și am văzut minunăția aia...”

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 09:00 / Actualizat sambata, 12 august 2023 11:51

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a rememorat o întâmplare inedită: momentul în care a fost prezent în tribune la FCSB - Manchester City, meciul la care suporterii lui Dinamo i-au păcălit pe rivali cu o scenografie care a rămas în istoria fotbalului. Ei au „scris” la tribuna a doua „Doar Dinamo București” cu veste colorate în alb și roșu.

Dinamovist de mic, Ovidiu Burcă a luat loc la tribuna a doua, venind „sub acoperire” să-i urmărească pe englezi. Nu și-a pus vreuna dintre veste și nu a ridicat vreo pancartă, iar abia când a ajuns acasă a realizat ce s-a întâmplat în jurul său la acea partidă, jucată acum 7 ani.

Ovidiu Burcă: „Acuma n-om ridica și coregrafia rivalilor noștri, hai să ne vedem de treabă!”

„N-aș vrea să fiu răutăcios... am avut una la care chiar am participat. Eram acolo incognito, venisem să văd Manchester City, probabil că știți despre ce e vorba (râde).

Am zis să nu merg la oficială, eram cu o șapcă pe cap. Găsisem acele cartonașe puse pe scaune, nu știam despre ce e vorba. Ne uitam unii la alții și am zis «Acuma n-om ridica și coregrafia rivalilor noștri, hai să ne vedem de treabă!». 

+6 FOTO

Apoi, când am ajuns acasă și am văzut minunăția aia de coregrafie... am zis «Da, bine, ai fost și aici, e bine!». Nu știu dacă să spun din fericire sau din păcate, am fost acolo într-un moment istoric al clubului, așa a fost să fie”, a spus Burcă la Superliga Show.

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea lovitură?

Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc, chiar în fieful marilor rivali. Se întâmpla la meciul pe care FCSB l-a disputat cu Manchester City (0-5), în preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2016/2017.

Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari scenografii, producerea unui show la meci.

Pentru a-l convinge pe patronul FCSB, respectivii i-au arătat câteva modele, printre care şi o scenografie 3D a celor de la Dortmund. 

Aceștia i-au spus lui Gigi că prima scenografie va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoarele show-uri.

Doar o mână de oameni. Față de ei, care erau zeci de mii. Un sac negru de plastic, un bilet cu instrucțiuni și o vestă. Pentru fiecare din ei. Da, Meme, avem «cărți de vizită». Mai ales după 16.8.16. Avem și tricouri și carduri și eșarfe... Pe toate stă scris același mesaj, pentru că «s-a făcut ceva scris acolo...»
- PCH

VIDEO Bogdan Mitrea, martor la farsa care a făcut înconjurul planetei! Cum s-a văzut scenografia „câinilor” de pe banca lui FCSB

Dinamo a anunțat astăzi al 9-lea transfer: cu el se închide mercato! Are 3 trofee în palmares
DINAMO
Dinamo a anunțat astăzi al 9-lea transfer: cu el se închide mercato! Are 3 trofee în palmares
Dinamo e ultima în Liga 1, dar Ionuț Lupescu plusează: „Acest obiectiv se poate realiza”. Vede un parteneriat de viitor „în familie”
DINAMO
Dinamo e ultima în Liga 1, dar Ionuț Lupescu plusează: „Acest obiectiv se poate realiza”. Vede un parteneriat de viitor „în familie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  13 August 2023, 09:35

Normal! E greu sa revezi aceasta farsă genială, sigur că efectiv de sperie ca gigist frustrat și șocat amploarea inimaginabilă a păcălelii mondiale! Și într-un meci cu așa o expunere! Toate generațiile de gigisti au fost, sunt și vor fi marcate de această farsă care a făcut să râdă și să binedispună tot mapamondul! Chapeau bas PCH!

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  12 August 2023, 21:14
Postat de rav410wrc pe 12 August 2023, 20:47

Parinte, doar dinamo bucuresti -> DOAR DIVIZIA B !! PUNCT :)))

*** Pariaza pe copiii tai! Gigistii aia mici in slapi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  12 August 2023, 20:47
Postat de calugarul.avacum.de.la.varatec pe 12 August 2023, 17:22

Gigistule te vad frustrat! Nu inteleg de ce!: Ati avut o reprezentatie desavarsita voi gigistii, in farsa mileniului! Chiar va felicit! Ati realizat regia perfecta - DOAR DINAMO BUCURESTI! conteaza nu-i asa coregrafilor gigisti in slapi!?

Parinte, doar dinamo bucuresti -> DOAR DIVIZIA B !! PUNCT :)))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează