FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo a anunțat astăzi al 9-lea transfer: cu el se închide mercato! Are 3 trofee în palmares

Răzvan Began
Răzvan Began

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 19:27 / Actualizat vineri, 11 august 2023 19:49

Dinamo l-a prezentat în urmă cu puține momente pe Răzvan Began, 27 de ani mâine, portar, fotbalist pentru care Ovidiu Burcă a insistat foarte mult să semneze cu ”haita”

Dinamo a oficializat astăzi, 11 august, ultimul transfer din mercato estival pentru trupa lui Ovidiu Burcă. Răzvan Began este ultimul transfer al roș-albilor, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și-a dat acordul pentru a închide afacerea, așa cum GSP.ro a informat ieri.

Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”
FCSB
Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”

Goal-keeper-ul se antrenează de două săptămâni cu formația la Săftica, iar astăzi, cu o zi înainte de a împlini 27 de ani, s-a oficializat afacerea. Began va continua să se antreneze sub comanda lui Ovidiu Burcă, antrenorul care l-a dorit foarte mult la echipă, va oferi concurență suplimentară pe un post esențial.

Began va concura cu Golubovic și Dujmovic, slovenul este acum titular incontestabil

Began a încheiat ediția trecută la Sepsi, alături de care a câștigat Cupa României, apoi s-a despărțit de ardeleni pentru a semna cu FC Botoșani. N-a avut o experiență reușită în nordul Moldovei, astfel că a părăsit gruparea lui Valeriu Iftime și a fost îmbiat de Ovidiu Burcă să vină să se antreneze la Săftica.

9achiziții a făcut Dinamo în mercato estival: portarii Began și Golubovic, fundașii centrali Lucas și Homawoo, fundașul dreapta Costin, mijlocașii Ilic și Politic, atacanții Abdallah și Goncalo

Began este la zi cu pregătirea, spre deosebire de alți jucători sosiți din străinătate, precum Lucas și Josue, care au avut, sau mai au nevoie de timp, pentru a ajunge la parametrii optimi.

Ovidiu Burcă l-a dorit foarte mult pe Began, va fi o presiune mai mare pentru postul de portar, acolo unde slovenul Golubovic a câștigat competiția în startul ediției cu bosniacul Dujmovic.

Iată comunicatul oficial al "câinilor", în această seară, despre înregimentarea noului dinamovist

OFICIAL. Răzvan Began la Dinamo

București, 11 august 2023. Ultima oară la FC Botoșani, portarul Răzvan Began a semnat un contract cu Dinamo 1948 București și, de astăzi, face parte din lotul pregătit de Ovidiu Burcă pentru acest sezon de Superligă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru canalele oficiale de comunicare ale clubului.

Noul portar dinamovist a început fotbalul la CFR Cluj și a mai evoluat în carieră pentru Viitorul, actualul Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București, Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Botoșani.

Născut la Sighetu Marmației, Răzvan Began va împlini, mâine, 27 de ani.

1 meci a apărat Began în acest sezon pentru FC Botoșani, în a doua etapă de SuperLigă, 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

3 trofee are Began în palmares, Cupa României (2022, 2023) și Supercupa României (2023), toate cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

3 portari are prima noastră echipă în lotul pentru sezonul 2023-2024: Adnan Golubovic, Filip Dujmovic și Răzvan Began.

Bine ai venit la Dinamo, Răzvan Began!

Citește și alte știri:

FURIE și frustrare: „Simona Halep e umilită INTENȚIONAT! Am aflat care e planul!”. Detalii explozive din anturajul sportivei

Dinamo se poate muta din septembrie de la „Arcul de Triumf”. Detalii despre planul „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dinamo100
dinamo100  •  12 August 2023, 08:57

Destul de multi jucatori veniti la Dinamo. Burca va avea nevoie de timp pentru a-i integra. Sunt curios cati dintre cei veniti vor ajunge titulari.

rocky3
rocky3  •  12 August 2023, 00:13

Adică la Botoșani nu era bun și Burcă insistă pentru el?:)))

creeperno534
creeperno534  •  11 August 2023, 22:35

Bine ai venit!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează