FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cum a comentat Ovidiu Burcă informația conform căreia Elias Charalambous s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat joi, 14 septembrie 2023 14:39 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 15:27

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani) a comentat posibilitatea ca Elias Charalambous (42 de ani), tehnicianul celor de la FCSB, să preia banca tehnică a formației franceze Olympique Lyon, informație lansată în presa franceză de portalul Foot Mercato. 

Francezii au anunțat în această dimineață că cipriotul de pe banca vicecampioanei României se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Laurent Blanc, demis în urmă cu câteva zile de pe banca formației care a câștigat de 7 ori campionatul în Franța. 

Mijlocașul lui FCSB s-a accidentat și este incert pentru meciul cu Farul
FARUL - FCSB
Mijlocașul lui FCSB s-a accidentat și este incert pentru meciul cu Farul

La conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, de vineri seară, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo a fost întrebat despre zvonul lansat în presa din Hexagon. Tehnicianul „câinilor roșii” spune că și el visează ca, în viitorul apropiat, să activeze într-unul din campionatele puternice din Europa. 

VIDEO. Ovidiu Burcă, despre posibilitatea ca Elias Charalambous să devină noul antrenor al lui Olympique Lyon: „Sper să facă lucruri frumoase”

„Îi doresc succes. Sper să meargă acolo și să facă lucruri frumoase. Totuși, e Lyon, e un alt campionat, un alt nivel. Campionatul românesc nu e unul ușor, e diferit de cel francez, dar e unul în care poți să arăți anumite lucruri. 

Mai mulți antrenori și jucători au demonstrat aici, au plecat la un nivel bun și au făcut o impresie bună. Mi-aș dori și eu să ajung cândva într-un campionat din top 5 ale Europei. Ar fi un vis devenit realitate”, a declarat Ovidiu Burcă. 

Ovidiu Burcă: „Nu mă văd la o națională în viitorul apropiat”

Întrebat despre posibilitateaca acesta să preia, la un moment dat, banca echipei naționale, Ovidiu Burcă a replicat. 

„Când preiei o națională, jobul de selecționer presupune altceva decât cel de antrenor. Presupune foarte mult analiză, experiență, expertiză. E cale lungă până acolo. 

Eu unul nu mă văd la o națională în viitorul apropiat, indiferent de care ar fi ea”, a spus antrenorul celor de la Dinamo. 

Citește și: 

Refuzată la Târgoviște și Ploiești, Dinamo a găsit stadion pentru etapa cu Farul

Adrian Iencsi, poveste din cantonament: „Când îi băteam la miuțe pe Rednic sau Sabău, săream gardurile!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
catalinionut
catalinionut  •  14 Septembrie 2023, 15:54

HaHaHa! Aia mai degraba au auzit de Becali,in niciun caz de Cearalambie asta?

VanBasten
VanBasten  •  14 Septembrie 2023, 15:44

Ce-a muscat-o saracul Burca. Sunt curios ce ar fi zis daca i s-ar fi transmis ca Leo Strizu e pe lista scurta a lui PSG.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează