FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Ovidiu Hațegan s-a testat pentru coronavirus după ce a condus Valencia - Atalanta: „Am avut simptome, m-am speriat”

Ovidiu Hațegan a condus meciul Valencia - Atalanta. foto: Gulvier/Getty Images +11   FOTO
Ovidiu Hațegan a condus meciul Valencia - Atalanta. foto: Gulvier/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 17:22

Arbitrul Ovidiu Hațegan (39 de ani), cel care a condus partida Valencia - Atalanta 3-4 din 10 martie, a declarat că s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ

„Centralul” român a condus, alături de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, partida din Champions League disputată în Spania cu porțile închise. La revenirea în țară, aceștia au fost obligați să intre în carantină. Hațegan a recunoscut că s-a confruntat cu unele simptome de răceală. 

Ovidiu Hațegan: „M-am speriat, soția e însărcinată”

 „Suntem toți sănătoși, slavă Domnului! Dintre toți, eu am fost singurul care am avut ceva simptome, în sensul că am avut o tuse seacă. Nu ceva grav, în alte condiții poate nici nu aș fi băgat de seamă. Recunosc, m-am speriat puțin având în vedere și faptul că soția este însărcinată.

Am făcut testul și vineri mi-a venit rezultatul, este negativ. Am avut emoții, abia așteptam să aflu rezultatul. Mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de sănătatea noastră, am primit multe telefoane în această perioadă. Este un moment dificil pentru toată lumea, dar va trece”, a declarat Hațegan, potrivit frf.ro.

Ovidiu Hațegan: „Trebuie să respectăm măsurile luate de autorități”

„Trebuie să fim însă atenți și să ne protejăm, pe noi și pe cei apropiați nouă! Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și nimic mai mult! E tot ce contează! Să fim responsabili și să respectăm măsurile luate de autorități!”
Ovidiu Hațegan

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

FOTO / Parcurile din București au fost închise, din cauza pandemiei de COVID-19

+7 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Imagine din lumea reală la Nădlac! Cu ce sunt transportați cei ce vin din Occident: o dubă din filmele SF, dezinfectată după curs

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează