INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VALENCIA - ATALANTA

VALENCIA - ATALANTA 3-4 // Ilicic show! Ce record a stabilit după prestația formidabilă din Champions League » Ronaldo și Messi n-au reușit asta

Josip Ilicic // Foto: Getty +11   FOTO
Josip Ilicic // Foto: Getty

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 08:15

Josip Ilicic (32 de ani, mijlocaș ofensiv) a calificat-o pe Atalanta în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a reușit să marcheze 4 goluri în returul de la Valencia!

  • La general, Atalanta s-a calificat cu un spectaculos 8-4 în fața Valenciei! (4-1 în tur, 4-3 în manșa secundă)

Ilicic a marcat primele goluri în prima repriză din lovituri de la 11 metri, dictate de arbitrul Ovidiu Hațegan. A treia reușit a slovenului a venit în minutul 71, după un șut în forța de la aproximativ 14 metri.

Josip și-a încheiat recitalul în minutul 82, când a finalizat superb o fază spectaculoasă a formației sale și a stabilit scorul final al confruntării de pe „Mestalla”. 

14 jucătoriau marcat de 4 ori într-un meci în noul format UCL. Numai doi au punctat de 5 ori: Lionel Messi (Barcelona) și Luiz Adriano (Șahtior)

VIDEO cu golurile

Astfel, Ilicic a bifat aseară un record greu de egalat pe viitor: a devenit primul fotbalist care reușește să marcheze de patru ori într-o partidă din fazele eliminatorii în Liga, disputată în deplasare!

+7 FOTO

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS // 3 vedete ale lui Napoli, la coadă pentru aprovizionare » Italienii așteaptă în fața supermarketurilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Martie 2020, 09:14

Fotbalul spaniol e în declin. I-au ajuns 15 ani de dominație autoritară.

cneius
cneius  •  11 Martie 2020, 08:41

Cind te gindesti ca Atalanta a iesit cu mare noroc din grupe...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează