FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Dinamo e o emblemă, mi-ar părea rău să dispară!” Fost campion în Ștefan cel Mare, bulversat de situația din club

Ovidiu Stîngă a câștigat titlul alături de Dinamo, în sezonul 2001-2002. FOTO: GSP
Ovidiu Stîngă a câștigat titlul alături de Dinamo, în sezonul 2001-2002. FOTO: GSP

Articol de - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 09:05 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 15:42

Ovidiu Stîngă (48 de ani), campion cu Dinamo în 2002, a atins la GSP Live și subiectul delicat al degringoladei de la Dinamo, club ajuns să fie ținut în viață doar prin bunăvoința suporterilor și donațiile făcute de aceștia. 

În ciuda istoricului său alb-albastru, Stîngă n-a uitat de perioada petrecută în Ștefan cel Mare la începutul anilor 2000. Fostul mijlocaș e la curent cu tot ceea ce se întâmplă la „câini” și spune că fotbalul românesc fără Dinamo pe hartă n-ar mai avea același farmec. 

Ovidiu Stîngă: „Mi-ar părea rău ca Dinamo să dispară”

„Nu mi se pare normal ce se întâmplă la Dinamo. E dureros pentru fotbalul românesc ca un astfel de club să ajungă într-o asemenea situație. Indiferent că am jucat sau nu acolo, Dinamo e o emblemă a fotbalului românesc și, chiar dacă iubesc Craiova mult mai mult, mi-ar părea rău ca această echipă să dispară. 

Dinamo e într-o situație grea, critică. Doar cei care intră pe teren pot să țină echipa în prima ligă. Uitându-mă pe experiența fotaliștilor de acolo, cred că se pot salva”, a spus Ovidiu Stîngă, la GSP Live. 

Sper ca nea Gigi Mulțescu să aibă inspirația pe care a avut-o până acum și să nu fie depășit de situație. A făcut lucruri fantastice în istoricul dânsului, atât ca joc, cât și ca rezultate - Ovidiu Stîngă, fost mijlocaș Dinamo

18 meciuria strâns Ovidiu Stângă în tricoul lui Dinamo, pentru care a evoluat între 2001 și 2002

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo i-a dat papucii » Gigi Mulțescu, nemulțumit de ce a arătat la ultimele antrenamente

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo! Mulțescu a pierdut un titular și va miza cu CFR pe un jucător care nu a mai evoluat din decembrie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mda....
mda....  •  06 Aprilie 2021, 20:40
Postat de ripensistu pe 04 Aprilie 2021, 15:37

Au "disparut" si alte echipe din Romania mult mai mari decat odioasa echipa a militiei dar pentru acelea nu s-a facut atata propaganda sinistra ca parca ar veni apocalipsa daca ar disparea.

Au apărut toți complexatii din toate cotloanele sa isi dea cu parerea despre Dinamo.Ca de obicei,asta e Romania

ripensistu
ripensistu  •  04 Aprilie 2021, 15:37

Au "disparut" si alte echipe din Romania mult mai mari decat odioasa echipa a militiei dar pentru acelea nu s-a facut atata propaganda sinistra ca parca ar veni apocalipsa daca ar disparea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează