FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Pace fani - Stoichiţă » Suporterii care au făcut deplasarea la Tg. Jiu l-au aclamat pe noul antrenor al Stelei

Stoichiţa a redebutat la Steaua în meciul cu Pandurii Tg. Jiu
Stoichiţa a redebutat la Steaua în meciul cu Pandurii Tg. Jiu

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 01:48

Cei 200 de ultraşi care au făcut deplasarea de la Bucureşti l-au aclamat pe noul tehnician, deşi managerul Mihai Stoica anunţase că "Lippi" nu va fi susţinut de suporteri.

Steaua a avut la Tîrgu-Jiu o galerie formată din doar 200 de fani. Deşi imediat după instalare anunţaseră că îl vor contesta dur pe Mihai Stoichiţă, aceştia au decis să facă pace cu antrenorul de 57 de ani.

Ei au acceptat propunerea lui Mihai Stoica, managerul întîlnindu-se în decursul acestei săptămîni cu liderii galeriei. Chiar la începutul partidei, i-au scandat numele lui Stoichiţă, alintîndu-l "Lippi", acelaşi apelativ pe care Stoichiţă l-a dobîndit în primul său mandat pe banca roş-albaştrilor, atunci cînd a cîştigat şi campionatul. La meci au făcut deplasarea şi 20 de ultraşi din Peluza Sud, dar aceştia au stat separat de grupul de la Peluza Nord.

Argăseală şi Dragomir nu au scăpat
De contestări nu a scăpat însă Valeriu Argăseală, care a fost înjurat în mai multe rînduri. La fel s-a întîmplat şi cu preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, inamicul numărul 1 în acest moment al galeriilor din România.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Tătăruşanu stă două săptămîni
Din echipa Stelei a lipsit aseară Ciprian Tătăruşanu. El a fost lăsat la Bucureşti din cauza unei accidentări la mînă. Portarul şi-a luxat-o de la încheietură şi staff-ul medical a preferat să nu-l forţeze pentru a nu risca o accidentare mai gravă. "Va reveni în două săptămîni", a anunţat Mihai Stoica, Tătăruşanu urmînd să absenteze şi etapa următoare, cînd Steaua va întîlni pe Sportul, în Ghencea.

Oli, 99% campion
Ceea ce Steaua nu mai poate să facă în România din 2006, adică să ia titlul, reuşeşte Cosmin Olăroiu (42 de ani) aproape an de an în ţările arabe. Acum "principal" la Al Ain, în Emiratele Arabe Unite, s-a distanţat în fruntea clasamentului la 9 puncte de locul doi după a 17-a etapă. Al Ain a cîştigat pe teren propriu, 3-0 cu Bani Yas, şi mai are nevoie de 7 puncte în ultimele 5 etape pentru a fi şi matematic cîştigătoare a titlului. Al Ain nu mai luase campionatul de 8 ani.

Dică: "De ce a plecat Ilie Stan?"
Fostul atacant al Stelei, care acum evoluează în Liga 2, la Viitorul Constanţa, a comentat schimbarea produsă pe banca roş-albaştrilor. "Chiar am rămas surprins cînd am auzit că Ilie Stan a plecat. Nu înţeleg de ce pentru că a făcut multe lucruri bune. A readus-o pe Steaua în lupta pentru titlu, a calificat-o în primăvara Europa League, chiar nu înţeleg", a spus Dică.

Mache plîngea că nu mai stă pe bancă :)
Înainte de startul meciului a avut loc un dialog savuros între supervizorul partidei, Alexandru Boc, şi Marius Ianuli, zis şi Mache, revenit în funcţia de team-manager. "Vezi, mă Mache, că te-ai întors repede? Exact cum ţi-am zis. Plîngeai că nu mai poţi să stai pe bancă", i-a zis Boc, replica lui Mache fiind: "Aşa e, nea Sandu, m-am întors, gata!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
bozgor
bozgor  •  01 Aprilie 2012, 17:30

draga zoiaristule uita-te la gcp tv ca-i tot al vostru si vezi reportajul de la iesirea din stadionul de la tg jiu sa auzi ssi sa vezi ce strigau fanii stelei era cam asa lasa-ne lasa-ne stoichita lasa-ne ...... si tu vii cu basme pe aici. stie totlo cat esti de incompetent?

bozgor
bozgor  •  01 Aprilie 2012, 12:24

ce pace poti sa faci ,pe cine sa aclamicand faci nul.n-a realizat nimic nu au putut mntine nici rezultatul . dupa astra erau in extaz si avenit tg mures. hai sa fim seriosi.

taradacilor
taradacilor  •  01 Aprilie 2012, 11:58
Postat de naiba pe 01 Aprilie 2012, 11:54

Care fani? Au fost vreo 30 de betivani care n-au strigat mai nimic.

Nu mai existi, taci

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close