FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI 0-0

Pace! Gaz Metan şi Botoşani şi-au împărţit punctele: 0-0. Ce s-a întâmplat cu Grozavu și Golofca

George Rădulescu
George Rădulescu

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2017 00:00

Gaz Metan şi Botoşani şi-au împărţit punctele, iar Leo Grozavu şi Golofca s-au împăcat oficial.

Teoretic, Gaz versus Botoşani ar trebui să fie un meci cu pretenţii. Cele mai bune echipe din play-out, tot teoretic, n-au reuşit însă să producă un fotbal de calitate.

Nu doar lipsa golurilor a creat impresia de plictiseală, dar şi foarte puţinele situaţii de poartă au creat senzaţia că şi dacă s-ar fi jucat două zile, tot nu s-ar fi marcat.

Singurele controverse s-au stârnit în urma arbitrajului lui George Rădulescu, care a avut mai multe faze greu de judecat:

  1. Minutul 7: ar fi trebuit să-l elimine pe Sabin Lupu, care a avut o intervenţie criminală asupra lui Bordeianu. A scos doar cartonaşul galben.
  2. Minutul 16: n-a acordat penalty pentru oaspeţi, după ce Zaharia l-a faultat pe Elek
  3. Minutul 27: Elek a căzut iarăşi în careu, după un duel cu acelaşi Elek, "centralul" tot n-a dat nimic, iar reluările TV par mai degrabă să-l acuze din nou.

S-a terminat 0-0, nu înainte de a se produce un eveniment notabil. Grozavu, la primul meci după reîntoarcere, l-a introdus pe teren pe Golofca, pe care îl "altoise" pe bancă la meciul cu Astra.

Incidentul a fost uitat şi probabil că şi jucătorul a uitat ameninţarea rostită atunci, la adresa lui Leo: "Ori eu, ori el".

"Jucăm de 270 de minute cu Botoşani în acest sezon şi tot 0-0 e scorul, se pare că ştim să ne anihilăm bine. Sunt mulţumit doar că ţinem Botoşaniul la 7 puncte distanţă de noi"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"De ce l-am băgat pe Golofca? Păi, cine mă cunoaşte ştie că la mine contează doar partea sportivă, orice alte lucruri spuse sunt doar speculaţii din partea unora care probabil n-au jucat niciodată fotbal"
Leo Grozavu, antrenor Botoşani

gaz metan botosani 0 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  20 Martie 2017, 09:19

Remiza aceasta o declar ... nula !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close