FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Pancu a fost prezentat oficial la gruparea ilfoveană: "La Rapid am îndurat multe umilințe"

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2015 00:00

Atacantul de 37 de ani spune că nu a mai suportat să fie marginalizat în Grant

Daniel Pancu a încercat ieri să clarifice motivele pentru care a plecat din Giulești și ce ambiții are la noul său club.

  • "A fost o zi tristă cînd a trebuit să mă despart de Rapid, dar oamenii nu sînt din fier, am îndurat multe umilințe. M-am coborît la nivelul cel mai de jos pentru binele Rapidului. Acolo se întîmplă lucruri ciudate de doi-trei ani"

  • "Lucrurile nu puteau continua, e clar, s-a văzut și în randamentul meu din ultima jumătate de an. Nu am vorbit niciodată urît de vreun rapidist. Dacă mai stăteam acolo sînt sigur că acest lucru s-ar fi întîmplat"

  • "Am avut cel mai mic contract de la Rapid și am fost plătit ultimul. Eram consultat în foarte puține probleme, marginalizat"
    "Am auzit că băieții de vizavi de băncile de rezerve din Giulești ar fi spus că am plecat din motive financiare. Diferența dintre contractul de la Rapid și cel de la Voluntari este egală cu zero"

  • "Am clauză specială în acordul cu Voluntari că nu pot juca împotriva Rapidului într-un meci oficial"

  • "Azi, cînd am intrat în vestiar la Voluntari, aveam patru-cinci colegi cu care jucasem la Rapid. Ieri, cînd am plecat, în vestiar la Rapid mai aveam doar doi pe care-i cunoșteam... Sînt lucruri care ar trebui să îi pună pe gînduri pe adevărații suporteri!"

  • "În proporție de sută la sută nu eram dorit în teren de domnul Moraru. Ori de cîte ori le spuneam că trebuie să mai joc mi se spunea să fiu președinte sau altceva"

  • "Cînd voi avea posibilitatea, voi merge să susțin Rapidul din galerie. E clar, aceste lucruri rămîn pe viață"

  • "Urmăresc proiectul de la Voluntari de mult timp. Nu mă gîndeam că voi mai juca în Liga 1. Sînt șanse foarte mari să mă retrag de la Voluntari"

71 de goluriîn 251 de meciuri are Pancu în Liga 1

Pleșca și Roman la DNA

FC Botoșani. Jucătorii moldovenilor care au evoluat la Gaz Metan, Dan Roman și Răzvan Pleșca, au fost audiați de DNA în legătură cu ultimul meci din campionatul trecut, dintre FC Brașov și Gaz Metan, 0-0. "Am spus că nu am văzut cu ochii mei, dar că i-am auzit pe jucătorii Brașovului vorbind între ei pe teren că au 50.000 de euro dacă ne încurcă pe noi", a declarat Pleșca pentru monitorulbt.ro.

De azi, bilete cu Ungaria

FRF. Federația va pune în vînzare astăzi tichete la meciul Ungaria - România, de pe 4 septembrie. Cele 1.100 de bilete se vor vinde exclusiv pe site-ul bilete.frf.ro, începînd cu ora 14:00. Partida va avea loc la Budapesta, iar un tichet va costa 55 de lei. Tichetele sînt nominale și netransmisibile, iar fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bucăți.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
scandautor
scandautor  •  31 Iulie 2015, 19:54
Postat de conasu_boeru pe 31 Iulie 2015, 14:40

Cum reusiti sa raspundeti la un comentariu, pastrand comentariul in sine ?!

Daca nu esti ironic - in dreptul nick-ului celui care a comentat sunt trei icon-uri: o sageata, semnul de like si un steag; click pe sageata, comentezi, postezi si-o sa-ti pastreze comentariul respectiv, plus ce scrii tu. Daca erai ironic - considera ca nu ti-am raspuns :-).

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Iulie 2015, 14:40

Cum reusiti sa raspundeti la un comentariu, pastrand comentariul in sine ?!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Iulie 2015, 14:38

...nu s-a retras inca !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează