FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID

Pancu a văzut reacția fanilor Rapidului și e convins: „De acum, un singur lucru e clar”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 22:52 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 00:01

Poli Iași - Rapid 3-1. Daniel Pancu, fostul mare atacant al giuleștenilor, a comentat reacția fanilor echipei lui de suflet după înfrângerea din Copou.

După meciul de la Iași, jucătorii Rapidului s-au dus la galerie, dar ultrașii le-au făcut semn să plece. Pancu e de părere că reacția suporterilor transmite mesajul că aceștia se așteaptă ca Rapid să se bată la titlu și nu mai acceptă nici măcar o înfrângere.

Galeria Rapidului n-a acceptat eșecul de la Iași! Imaginile surprinse imediat după meci: „Chiar nu înțeleg reacția”
Poli Iași - Rapid 3-1
Galeria Rapidului n-a acceptat eșecul de la Iași! Imaginile surprinse imediat după meci: „Chiar nu înțeleg reacția”

Daniel Pancu, după Poli Iași - Rapid: „Lucrurile sunt clare de acum”

„Cei de la Rapid vin după 5 victorii, dar după reacțiile fanilor și cele ale jucătorilor, eu cred că lucrurile devin și mai clare, obiectivul Rapidului în acest sezon e campionatul. În alte situații se cânta.

S-a cântat în tur, după seria aia de 6-7 meciuri fără victorie. Eu cred că se joacă titlul până la final, nimeni nu e campioană de acum, nimeni nu e retrogradată de acum.

Rapid nu e pregătită să joace etapă de etapă pentru a câștiga toate punctele, pentru a pune presiune pe adversar și pentru a luat titlul. Eu am fost la Rapid și știu ce vorbesc”, a declarat Pancu, la „Digi Sport Special”.

Prezent în studio, Ionuț Badea le-a luat apărarea celor de la Rapid: „E foarte complicat să ții un ritm așa intens. Dacă joci de 4 ori cu ultima clasată, nu câștigi mereu”.

Cristian Săpunaru, după Poli Iași - Rapid

„Am dat pe lângă minge și de acolo i-am băgat în meci. Se întâmplă. Mergem mai departe, avem meci cu UTA.

La gafa mea s-a făcut diferența. Până în secunda aia nu avuseseră nicio ocazie. Am pierdut un punct jumătate și îl vom recupera.

Urmează meciul cu UTA, trebuie să spălăm rușinea de astăzi. Trebuie să câștigăm punctele și să rămânem pe poziția secundă”, a spus Cristian Săpunaru la Orange Sport.

VIDEO. Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea”

Citește și:

Săpunaru s-a închinat când a realizat ce gafă a făcut » Moment inexplicabil înaintea golului marcat de Poli Iași
Poli Iași - Rapid 3-1
Săpunaru s-a închinat când a realizat ce gafă a făcut » Moment inexplicabil înaintea golului marcat de Poli Iași
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”
Farul - Oțelul 1-1
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Troscan
Troscan  •  25 Februarie 2024, 12:27

După ce te-am văzut la Digi1, sincer, aseară ai fost cu Iașul... Parcă pentru a demonstra ce greșeală au făcut în privința ta. Nu mi-a plăcut...

magic4ever
magic4ever  •  25 Februarie 2024, 10:25

Bergodi este principalul vinovat, are putine idei tactice la ce lot valoros are....Rapud a castigat si alte meciuri foarte greu desi ca lot este in primele 3...a gresit si Sapunaru mingea aia plouata cand i-a batut lumina dr la nocturna in ochise, se poate intampla....dar Bergodi nu a avut reactie si vreo idee tactica la 1 1,este un antrenor mediocru desi spunea ca e parfum acum cu actualul lot...a renuntat prea usor la Ionita care era rapidist adevarat si stia ce inseamna spiritul Rapidului si care a dat cateva goluri si pase de gol sezonul asta si era un jucator combinativ care stia si sa dribleze,la meciul tur cu Iasi a inscris de 2 ori....Mutu era mult mai bun pentru Rapid, cu lotul asta defila...

Averroes
Averroes  •  25 Februarie 2024, 09:02

Respect Eugen Grigore!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close