FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu are ruptură musculară şi nu va mai evolua deloc în acest campionat

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Marian Rada a primit ieri o veste proastă. Unul dintre cei mai buni jucători ai săi în returul cam­pio­na­tului, Daniel Pancu, a încheiat sezonul cu cinci etape înaintea colegilor săi. “Din păcate, Pancone a intrat în vacanţă. E un lucru rău pentru că eu contam mult pe va­loarea şi experienţa sa, dar există şi o parte bună, pentru că îl voi avea pe bancă lîngă mine, mă va ajuta la pre­gătirea echipei”, a declarat tehn­icianul giuleştean.

Cu o zi înaintea partidei de la Cluj, mijlocaşul rapidist a acuzat du­reri la piciorul drept şi nu a e­voluat deloc în Gruia. Iniţial, stafful medical a crezut că este doar o con­tractură, dar verdictul examenului RMN a fost necruţător: ruptură musculară şi sezon încheiat! Astfel, jucătorul de 30 de ani va absenta în partidele cu Pandurii, Urziceni, Dinamo, UTA şi Vaslui.

Marian Rada este nevoit să caute soluţii pentru înlocuirea lui Pancu. Cel mai probabil antrenorul din Grant va folosi doi închizători, Nicolae Grigore şi Costin Lazăr, la fel cum a jucat şi la Cluj. Totuşi, nu ar fi exclus ca locul lui Pancone pe teren să fie luat de Ştefan Grigorie sau Ovidiu Herea.

“Pancu avea un rol important pe teren, dar sînt sigur că ne va ajuta şi de pe banca tehnică, mai ales că e şi antrenor secund”
Marian Rada antrenor Rapid

8 meciuri a bifat Pancu pentru Rapid, 5 ca titular, dintre care în 3 partide a fost integralist

0 victorii au reuşit rapidiştii fără Pancu pe teren, mijlocaşul lipsind de la 0-1 cu Buzău şi 0-1 cu CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  19 Aprilie 2008, 10:51

si mie mi se pare ca se scrie 'out'; cel putin pe aici prin america.

 •  19 Aprilie 2008, 10:50

Si va si citez de pe SAITUL dl. Pruteanu: "Dacă e un cuvînt românesc, e de neînţeles de ce trebuie scris altfel decît îl pronunţă milioane de oameni, conform regulilor banale ale limbii române. Nu scriem "off-side", ci ofsaid; nu scriem "goal", ci gol; nu scriem "match", ci meci; nu "pull-over", ci pulover; nu "trench"(-coat), ci trenci; nu "jame", ci gem etc. Nu spunem "London", ci Londra; nu "Marseille&q

 •  19 Aprilie 2008, 10:46

Pentru "baietii de baieti" care au comentat acest articol: vizitati puisori site-ul (sau SAITUL) regretatului Pruteanu. Mai invatati cate ceva. Va dau eu link (nu stiu daca apare corect pe aceasta pagina) cu 3 de w pruteanu.ro/0rapid/00index/sait.htm

Vezi toate comentariile (14)
Comentează