FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Pancu, Cristea și Onofraș au depus flori la mormântul lui Ionuț Popa: „Și-au amintit cum le descrețeai frunțile cu replicile pline de umor”

Pancu, Cristea și Onofraș au depus flori la mormântul lui Ionuț Popa: „Și-au amintit cum le descrețeai frunțile cu replicile pline de umor” +7   FOTO
Pancu, Cristea și Onofraș au depus flori la mormântul lui Ionuț Popa: „Și-au amintit cum le descrețeai frunțile cu replicile pline de umor”

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 11:09 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 18:29

Politehnica Iași nu l-a uitat pe unul dintre cei mai iubiți antrenori care a lucrat în Copou. În dimineața meciului de astăzi, cu UTA, din etapa a IV-a a Ligii 1 de fotbal, antrenorul Daniel Pancu, team-managerul Marius Onofraș și căpitanul moldovenilor, Andrei Cristea, au fost la mormântul lui Ionuț Popa, din apropierea Aradului, unde au depus flori.

Ionuț Popa a lucrat la Poli în trei perioade, 2004-2009, când a menținut FC Politehnica 1945 în prima ligă, 2010, când a înființat noua echipă și 2011-2012, când a bifat o promovare în Liga I. Fostul antrenor a mai pregătit și pe UTA, FC Bihor, pe care le-a promovat în elită și ACS Poli Timișoara, pe care a menținut-o în prima divizie într-un sezon, 2-16-2017, în care bănățenii au fost penalizați cu 14 puncte.

„Popică” a fost unul dintre cei mai iubiți oameni de fotbal din Copou. Favorit al fanilor ieșeni, regretatul antrenor nu a fost uitat nici de actuala conducere a lui Poli. 

+3 FOTO

Popa a decedat pe 25 iunie în acest an, la 67 de ani. 

Ieșenii nu te vor uita vreodată, nea Popică! Daniel, Ono și Andrei și-au amintit cum le descrețeai frunțile cu replicile pline de umor pe care le găseai și în cele mai delicate momente.
- Politehnica Iași

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

VIDEO Daniel Pancu a adus un atacant argentinian la Poli Iași! Imagini cu reușitele vârfului de la fosta echipă

Alexandru Crețu, dat de gol după debutul la națională: „Și-a dorit foarte mult să plece la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează