FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pancu la Steaua?! Prima dezvăluire a episodului incredibil cu Becali: "Nea Gigi, mă duc până acasă, să mai vorbesc și cu nevastă-mea..."

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 21:58

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre momentul în care putea ajunge la Steaua.

- Oferte din Ghencea au existat. Ai fost vreodată cu adevărat aproape să semnezi acolo?
- În '96, dacă Steaua plătea suma cerută de Poli Iași semnam. Alt destin, altă carieră, s-ar fi schimbat totul. În 2006 am avut iar ofertă din Ghencea și am ales Rapidul eurofantastic. În 2008 m-a luat Giovanni, nu știam unde mergem, îmi zisese doar să discutăm cu cineva care e interesat de transfer. Am plecat de la biroul lui și m-a dus într-o vijelie, pe niște străduțe, hop, hop, m-am trezit la Palat! Nu mi-a zis dinainte fiindcă știa că n-aș fi mers.

- Cum te-ai trezit la Palat?!
- Da, m-am trezit în Palat! Ce puteam să fac? Să fug? Nea Gigi și-a dat seama că nu voiam să semnez cu Steaua. Mă despărțisem de Bursaspor și Rapidul nu voia să audă de mine. Becali are respectul meu pe viață. Eu nu eram dorit la Rapid și el făcea absolut totul ca să mă aducă la Steaua, mă trata ca pe un jucător foarte bun. Am demonstrat pe urmă la Terek Groznîi că mai puteam să joc, scăpasem de durerile de spate. În Rusia se juca un fotbal foarte bun, cred că aș fi meritat și convocări la echipa națională în perioada aia.

- Cum a încercat Becali să te convingă? Cu bani?
- Erau și niște bani expuși, la vedere, dar mi-a vorbit despre viitor, despre o strategie. Nu ar fi corect să dezvălui tot ce mi-a zis. I-am spus "Nea Gigi, mă duc până acasă, să mai vorbesc și cu nevastă-mea...". Și s-a prins că refuzam oferta. I-a mai vrut și pe Nico, și pe Săpunaru. Se gândea și să dea o lovitură cu un rapidist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
partea47mea
partea47mea  •  24 Decembrie 2018, 01:39

A vrut la Steaua.Nu s-a putut.In final s-ar fi multumit si cu fc fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează