FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 0-1

POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 0-1. Daniel Pancu, nervos după eșecul cu FC Botoșani: „E rușinos! Adversarii au fost mai bărbați”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 19:18 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 20:37

Poli Iași a pierdut dramatic meciul cu rivala locală, FC Botoșani, scor 0-1, iar antrenorul Danei Pancu s-a declarat dezamăgit de jucătorii săi.

La finalul partidei, Pancu și-a criticat elevii pentru prestația din repriza secundă și a spus că Poli Iași nu merita nici măcar un egal, chiar dacă golul a venit în minutul 90.

Daniel Pancu, antrenor Poli Iași: „Îmi e rușine”

„Sunt trist, foarte trist. Sunt dezamăgit de ce am jucat în repriza a doua. Pentru a câștiga un meci trebuie să câștigi dueluri, să fii bărbat. În această seară, jucătorii de la Botoșani au fost mai bărbați decât jucătorii de la Poli Iași.

Chiar dacă golul a căzut în minutul 90, nu știu dacă am fi meritat un punct. Au fost și cauze obiective, accidentări, Brănescu a prima dată titular după mult timp, Popa a avut crampe în ultimele 10 minute 

Dar am fost dominați și nu meritam mai mult! Le prezint scuze fanilor, care suferă. E rușinos pentru mine ce s-a întâmplat în repriza a doua. Chiar dacă locul pe care suntem e rușinos, sunt puține puncte față de echipele de pe locurile 7-8. Nu renunțăm la luptă”, a spus Daniel Pancu la Look Sport.

„Vreau să felicit pe toţi jucătorii care au fost prezenţi azi la joc, pentru că n-au fost tocmai condiţii prielnice pentru fotbal. Cu -10 grade, cu un gazon foarte crescut în ianuarie, cu o minge care suna a ladă când o loveai. Foarte greu de jucat în condițiile astea şi Slavă Domnului că n-am avut niciun jucător accidentat. 

Dinamo (n.r. următoarea adversară) e o echipă care îşi joacă în fiecare oră existenţa, dar asta nu-i împiedică pe dinamovişti, atunci când se prezintă la joc, să fie o echipă redutabilă. Ne aşteaptă un meci foarte important, jucăm pe teren propriu cu unul din numele mari ale fotbalului românesc şi trebuie să avem o evoluţie foarte bună pentru a câştiga” 
Mihai Ciobanu, secundul lui Marius Croitoru la FC Botoșani

VIDEO Daniel Pancu, moment de sinceritate: „Am luat banii degeaba! Nu știu exact ce-a fost în aer”

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC Botoșani, victorie dramatică în derby-ul Moldovei! Golul victoriei a fost marcat în ultimele minute

Mutare spectaculoasă în Liga 1! I-a dat gol lui Real Madrid în Champions League, iar acum a semnat cu revelația din România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10209899427152560
Popa Lucian  •  18 Ianuarie 2021, 23:12

Demisia Pancule!!! Atata timp cat mai avem o sansa lasă-ne!!!!!!!!

dubluv
dubluv  •  18 Ianuarie 2021, 20:45
Postat de Mos Gerila pe 18 Ianuarie 2021, 19:51

Bai fratilor acest baian chiar nusi da seama caci nu are nici o inclinatie ca antrenor ..?daca nusi doreste sa faca rau orasului unde a inceput footbalul sa se retraga de buna voie iar cand simte si vede ca a prins ceva din tainele de antrenor poate reveni cu placere

las-l in pace ca noi, suporterii lui FC Arges, il sustinem pana la capat.

1904849899740178
Mos Gerila  •  18 Ianuarie 2021, 19:51

Bai fratilor acest baian chiar nusi da seama caci nu are nici o inclinatie ca antrenor ..?daca nusi doreste sa faca rau orasului unde a inceput footbalul sa se retraga de buna voie iar cand simte si vede ca a prins ceva din tainele de antrenor poate reveni cu placere

Vezi toate comentariile (3)
Comentează