LIGA 1  ·  PANDURII - CFR 2-1

Pandurii a învins-o lejer pe CFR Cluj » Primăvara de la Severin

Lemnaru a marcat
ieri primul gol
pentru Pandurii
Foto: Adriana Brujan
Lemnaru a marcat ieri primul gol pentru Pandurii Foto: Adriana Brujan

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 21:59

Trupa lui Grigoraş speră din nou să se salveze, după ce a învins destul de lejer campioana

Folosind un singur vîrf, pe Bud, clujenii şi-au întărit condiţia din retur: prea departe de Europa, dar nici aşa de inconstanţi încît să retrogradeze. Oltenii au început mai curajos, avansînd nonşalant printre apaticii Hora şi Bastos, cu închizătorul Pintilii şutînd în forţă de la 20 de metri (6).

Singura dată, în prima repriză, cînd s-a simţit slăbiciunea gazdelor (21), Bud a tras cu ochii închişi din 5 metri, ameninţînd grătarele sfîrîinde din apropierea stadionului. În rest, pe banda dreaptă a gorjenilor, Popete a rulat la turaţie nebănuită, centrînd bine în cîteva rînduri pînă şi-a luat inima în dinţi: lob de la 40 de metri, peste un Nuno Claro care a respins greu, moleşit de primăvara de la Severin (40). Golul lui Lemnaru a închis trei sferturi de oră în care s-a zbătut echipa care are de ce să se teamă şi a dormitat cea care nu mai sperie pe nimeni.

Imediat după pauză, umbra s-a întins pe jumătate de teren, iar bara a dat jumătate din golul doi al oltenilor: mingea revine din transversală la Vranjes, care se întinde cu capul, din 9 metri (61). Revirimentul feroviarilor n-a existat, nici după intrările lui Nicoară şi Batin. Cu 20 de minute înainte de final, Bastos a prins un şut straşnic, iar Mingote l-a ajutat cu o bîlbă: 2-1 şi, pînă la final, "pandurii" lui Grigoraş s-au strîns de parcă îi strunea Tudor Vladimirescu.

Gorjenii se pregătesc pentru derby-ul disperării în Oltenia, iar CFR aşteaptă ca vacanţa să devină oficială.


"Am obţinut o victorie senzaţională, la capătul unui meci extrem de dificil. Chiar dacă am încurcat mereu CFR-ul, nu suntem naşii, finii sau cumetrii lor. Am avut atitudine şi am demonstrat că jucăm bine"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii


INBOX
- Nici un oficial al campioanei CFR nu a fost prezent la meciul de la Turnu Severin.
- În minutul 72, Pleaşcă a intrat dur la Peralta, cu talpa pe tibia argentinianului, dar arbitrul Deaconu nu i-a acordat nici măcar cartonaş galben!Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (6)
elsopotyi  •  04 Aprilie 2011, 11:25

PACAT A MURIT O ECHIPA CARE A AVUT SI MOMENTE BUNE .SPER CA PESTE 5-10 ANI SA MAI AUD DE CFR CA SI ECHIPA.IN REST NUMAI BINE LA ALTE ECHIPE NU MA UIT, RAMANE CANPIONATUL OLANDEZ, BELGIAN MAGHIAR.CANPIONATUL FARA CFR PENTRU NINE S-A TERMINAT.

steaua1986forever  •  04 Aprilie 2011, 11:22

Cum se face ca "echipa campioana" este acum mai aproape de retrogradare decat de titlu...desi are aceeasi echipa (99%) ca si anul trecut? Ce le lipseste anul asta? Raspuns: arbitrajele. Only in Romania.....

master_yakuza  •  04 Aprilie 2011, 04:12

In ce hal a ajuns si CFR-ul, cica au fost campioni, acum se vede, la caratul valizelor.

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1