FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Pandurii îşi iau atacant de la CFR Cluj ;)

Paul Batin a fost deseori titularizat la CFR Cluj în returul sezonului trecut
Paul Batin a fost deseori titularizat la CFR Cluj în returul sezonului trecut

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 18:50

Eugen Pârvulescu, preşedintele Pandurilor, spune că atacantul Paul Batin, de la CFR Cluj, îşi doreşte să evolueze la formaţia din Târgu Jiu, negocierile dintre cele două grupări fiind aproape finalizate.

"Grigoraş ne-a spus că dacă-l aducem pe Batin e mulţumit de campania de transferuri. Am ajuns pe la 80-90 la sută negocierile cu CFR. Mai sunt de lămurit câteva chestiuni. Dar ceea ce contează e faptul că Batin vrea să vină la Pandurii şi să lucreze cu Grigoraş.

Nu acceptă să plece la o altă echipă, ori la Pandurii, ori la CFR. Suntem foarte aproape de a rezolva transferul. Sper ca până la reunirea jucătorilor să-l facem. Sper ca cei din Cluj să fie de acord până la urmă cu termenii noştri", a precizat Pârvulescu pentru Mediafax.

În cazul lui Batin, negocierile continuă, joi, la Cluj, gorjenii încercând să scoată un preţ mai mic pentru atacant. "Noi oferim undeva la jumătate din cât cere CFR Cluj. Nu suntem un club bogat să aruncăm cu bani pe jucători", a spus preşedintele gorjenilor.

Născut la Baia Mare, în 1987, Batin a jucat de 13 ori pentru CFR Cluj şi a marcat de trei ori. El s-a făcut remarcat în 2010, la UTA, pentru care a înscris 15 goluri în 21 de partide.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2011, 17:29

pare varf bun, cle putin pt pandurii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează