FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Pandurii se desparte de unul dintre cei mai longevivi jucători din lot

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 18:17

Pedro Mingote va pleca de la Pandurii Târgu Jiu, după nouă sezoane petrecute la formația gorjeană. 

Portarul în vârstă de 35 de ani a ajuns la Pandurii în iarna anului 2008, de la formația portugheză Lousada, iar de atunci a acumulat peste 150 de meciuri în tricoul echipei din Târgu Jiu.

Portughezul a făcut parte din lotul care a obținut cele mai bune rezultate din istoria clubului, după calificarea în Europa League, în sezoanele 2012 – 2013 şi 2015 – 2016.

Anul trecut, Mingote a stabilit un record în Liga 1, fiind jucătorul străin care a evoluat cele mai multe sezoane pentru o formaţie din Liga 1. În ultimul sezon, Mongote a jucat 21 de meciuri pentru Pandurii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cezar_patru
cezar_patru  •  19 Mai 2016, 19:31

MULTUMIM!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează