FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Panduru critică strategia lui Hagi: "M-am mirat să văd asta" + Despre un puști de perspectivă de la Viitorul: "Nu deschide ușa când bate antrenorul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 22:57

Basarab Panduru taxează strategia lui Gică Hagi, care a început partida cu Botoșani (câștigată cu 2-1) cu 5 jucători străini în primul 11: Carp, Boly, Brandan, Nimely și Dani Lopez. 

"Atâta timp cât ai o academie și ai jucători talentați nu înțeleg de ce ai atâția stăini în echipă. M-am mirat să văd 5 străini în primul «11».

Nu înțeleg cum a ajuns Lopez în România. De ce te duci după el în Cipru? Hai să zic, de Carp înțeleg, l-ai văzut pe la Steaua și prin alte părți, pe Nimely pe la Timișoara, pe Brandan prin Liga 1. Dar pe Lopez și pe Boli?", a zis Panduru la Dolce. 

...despre Florinel Coman: "Coman am înțeles nu deschide ușa de la cameră când e la națională atunci când bate antrenorul. Pe la loturi joacă nu știu ce, dar nu ce trebuie. Nu îmi plac lucrurile astea. N-aș vrea ca acest jucător să nu ajungă sus din cauza comportamentului. Are calitate, dar nu mi se pare corect ce face. Sunt lucruri grave"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
genius
genius  •  20 Septembrie 2016, 15:30

Frustrare si iar frustrare la domnul Pandi! E ușor să critici, să comentezi în fel și chip, dar pe munca altuia ! Ceva asemănător se întâmplă și cu marele jucător Balint, prin diferite studiouri tv. Sa fie oare invidia???

883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Septembrie 2016, 11:47
Postat de dinamo100 pe 20 Septembrie 2016, 08:57

E laudabil ca Viitorul a jucat in play-off cu Viitorul, dar nu cred ca asta e scopul suprem al academiei. Pana la urma, aproace orice SRL de pe langa Bucuresti poate aduce cativa jucatori de afara si sa-si faca echipa de play-off, mai ales ca vorbim de un campionat care abia mai respira! Panduru a punctat ceva corect: daca ai o academie in care ai investit si cu care te falesti, ce sens are sa-ti populezi lotul cu asa multi straini?! Pe scurt, Hagi e inconsecvent.

Alooooo, este academia lui Hagi, nu a FRF sau LPF!! Echipa Viitorul creste tineri jucatori, dar are si jucatori cu experienta, pentru ca juniorii lui Hagi sa creasca intr-un climat profesionist!! Obtinand "succesuri" multe ei cresc intr-un climat cu "gust de performanta", de vistorie! Spune-i asta si lui Pandi!

883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Septembrie 2016, 11:41

Din frustrare fosti jucatori, unii chiar valorosi, stau prin studiouri si comenteaza munca unor fosti colegi, care au pus osul la treabam asa cum s-au pregatit si se pricep! Academia lui Hagi este o reusita! chiar in ultima etapa am vazut un viitor fotbalist, nu jucator, Stoica! Daca va fi serios are mari perspective, atunci poate si Pandi va intelege cata munca depune Hagi in acest "desert al daznadejdii" din fotbalul romanesc! Este valabil si pentru Balint si ceilalti "caporali ai MApN", care-si fac veacul prin studiouri Tv!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează