FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Panduru se ia de un antrenor din play-off: „Nu îmi place ce văd, ai distrus atacul!”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 10:16 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 10:48

Basarab Panduru a analizat prestația avută de CS Universitatea Craiova de la instalarea grecului Marinos Ouzounidis (52 de ani) pe bancă.

Antrenorul care are 7 victorii, 4 egaluri și o înfrângere pe banca oltenilor a fost criticat de fostul internațional pentru jocul ofensiv al Craiovei și crede că Ouzounidis ar fi avut probleme dacă fanii erau în tribune,

Basarab Panduru, mesaj pentru Ouzounidis: „Ai stricat atacul Craiovei”

„Eu tot spun de câteva săptămâni că nu îmi place ce văd şi că sunt probleme acolo. Oltenii nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis! 

Betonând apărarea, ai stricat atacul! Ai făcut un lucru pe care probabil ţi l-ai dorit, să nu mai iei gol, şi ai reuşit! Dar dacă aveai spectatori în tribună la acest meci (n.r- 0-0 cu Sepsi), aveai o problemă.

Foarte puțin fotbal ofensiv. Jucătorii nu mai joacă, nu i-ai pus... Nici măcar de vânzare nu mai ai acum pe unul. Îl cumpără cineva pe Cicâldău pe ce a jucat până acum? Că la ce joacă în ultimul timp... Şi Craiova este şi o echipă care vrea să câștige campionatul”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

11 goluria dat Craiova în 12 meciuri cu Ouzounidis pe bancă. A primit unul singur

Citește mai multe știri despre Craiova:

Capitolul la care Craiova suferă: „Știe și Ouzounidis asta, dar nu o spune la TV”

Ce le cere Marinos Ouzounidis elevilor săi: „Acum avem probleme și mai mari”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  21 Aprilie 2021, 12:42

Marele antrenor Panduru cand deschide gura spune numai prostii.Mai Pandurule dar tu ai vazut ca Universitatea nu a putut folosi de mai multe etape trei atacanti-Koljici,Ofosu,Andrei Ivan plu unul care sta de 14 luni?Tu crezi ca Universitatea este FCSB/Steaua ca sa fie ajutata ,la greu,de arbitrii si si echipe satelit?Ai vazut ce joaca FCSB in atac cu cei trei fotbalisti "Umflati" de Gigi si de presa(O.Popescu,Tanase,Morutan)?Nimic! Si comentezi de Universitatea?Pai nu ti-e rusine?Puteai sa comentezi faza in care Cicaldau era sa aiba piciorul rupt de Stefanescu.Ce parere ai daca asa zisul arbitru Mladenovici dadea ,cum ar fi trebuit sa faca penalti pt Universitatea si rosu pentru Stefanescu.In alte situatii comisia de disciplina(pentru cazuri de la Dinamo sau FCSB/Steaua s-a autosesizat si a suspendat astfel de jucatori duri.

ren999
ren999  •  21 Aprilie 2021, 12:05

Mare antrenor panduru, vorbesc rezultatele in numele lui. Craiova a avut opt ocazii cu fecesebe si trei bare cu cefere. Cum nu isi creeaza ocazii? N-au avut ocazii cu sepsi, in conditiile in care sepsi s-a inchis foarte bine, au jucat foarte dur, si din atacul Craiovei au lipsit 4 oameni. Dar bineinteles ca pentru Craiova se baga tot timpul batul prin gard. Fecesebe a avut multe ocazii cu sepsi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close