FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA, DUMINICĂ, ORA 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Panduru: "Plec de la Steaua după ce se termină campionatul!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, anunţă că va părăsi gruparea din Ghencea la finalul stagiunii şi  spune că l-a informat astăzi pe Gigi Becali că decizia sa este irevocabilă.

"Am discutat azi cu Gigi, am spus că vreau să întrerupem colaborarea pentru că e cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac în acest moment. Indiferent ce se spune, nu voi mai continua la Steaua, e clar. Trebuia să iau o decizie, mereu am făcut ceea ce era mai bine sau ce am considerat că e mai bine. Rămîn lîngă echipă pînă la sfărşit, am avut o relaţie foarte bună cu toată lumea.

Am o relaţie specială cu Mihai Stoichiţă, îmi asum toate lucrurile pe care le-a trăit echipa. Sînt băgat în oală cu Mihai Stoichiţă, dar nu mulţi au loc în acea oală, vă asigur. Mihai e un om deosebit şi un antrenor foarte bun. Atît s-a putut acum la echipă, îmi pare bine că am avut curajul să plec la drum în condiţiile în care am făcut-o", a dezvăluit Panduru la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  15 Mai 2010, 00:02

Stelisti, hai sa aratam ca putem da tonul. cine vrea sa protesteze pasnic impotriva guvernului de miine sa puna la masini steagul Romaniei, ca in timpul campionatului european de fotbal! hai sa ii aratam solidaritate chiorului! macar atit sa faceti, cei care sunteti nemultumiti. JOS INCOMPETENTII, HOTII SI OBEZII ROMANIEI !

 •  14 Mai 2010, 23:38

domnule panduru eu sunt un stelist cum sunteti si dumneavoastra stiu ca va doare ce se intimpla la steaua .eu unul stiu ca nu ati avut mina libera si bani sa faceti performanta la steaua alaturi de domnul stoichita pe caqre i stimez ati dumneavoasta precum si domnul stoichita nu ati avut subtirerea totala din partea unui prost cum este becali eu unul va multumesc ca un stelist ce sufera ce se intimpla cu steaua lui si a toti stelistilor.

 •  14 Mai 2010, 21:38

ce il aparati atat mah??? ai facut ceva???cat ai fost aici??? eu nici nu te-am vazut du-te si lasa-ne

Vezi toate comentariile (8)
Comentează