FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Panduru și Dinu, "vrăjiți" de un fotbalist de la FCSB: "E următorul jucător pentru care lumea va veni la stadion!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 10:33

Fostul fotbalist Basarab Panduru a vorbit în termeni laudativi despre Olimpiu Moruțan (19 ani), fotbalist care din această vară joacă la FCSB.

"Spuneam în momentul în care a venit Budescu că e jucătorul care aduce lumea la meciuri. Acum, Moruţan o să fie următorul jucător român pentru care o să vină lumea la stadion!

Din păcate, noi nu avem cultura de a cumpăra tricouri cu numele unui jucător, pentru că altfel Moruţan vindea foarte, foarte multe tricouri. Tot ce face el la antrenamente îi garantează un loc de titular în echipă, pentru că şi restul fotbaliştilor din lot văd ce poate copilul ăsta. Păi, şi-atunci de ce să nu joace meci de meci titular şi să ne ajute? Eu cred că el e apreciat şi iubit de restul colegilor şi e nevoie de el", a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

Și Dinu l-a lăudat

Extrem de exigent în analizele pe care le face și reticent în ceea ce privește laudele, inclusiv Cornel Dinu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Moruțan. 

"Chiar dacă Moruţan e un jucător nou venit în această vară la FCSB, îşi câştigă locul în echipă prin tot ce arată la antrenamente. El devine uşor-uşor un om de bază în echipă şi-am văzut că poate să joace foarte bine titular.

Copilul ăsta demonstrează la antrenamente că poate şi poate bine. E un jucător care din punctul meu de vedere nu trebuie să lipsească de pe teren. Are dribling, are pătrundere, are pasă. E mult mai eficient din punctul meu de vedere decât Man şi restul jucătorilor cu care se luptă pe post", a spus "Procurorul", la același post de televiziune.

Transferat de la FC Botoșani în schimbul a 700.000 de euro, Moruțan a impresionat încă din primele meciuri jucate sub comanda lui Dică. Mijlocașul a reușit deja 3 goluri și 2 pase decisive în 7 meciuri jucate în toate competițiile. 

Vezi și:  FCSB - HAJDUK SPLIT. Cine merită să joace? Dilema imensă pe care o are Nicolae Dică înainte de returul de foc contra croaților

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  15 August 2018, 20:46

Singurul "jucator care face sa vina lumea la stadion"-pentru ca sta toata ziua la tv-este acel comic vestit al micului ecran!Cine dom'le?Ei na,cine altul decat "nea Gigi"!

rocky2
rocky2  •  15 August 2018, 18:09
Postat de gicab pe 15 August 2018, 11:24

Despre ăla de ne a pierdut o calificare vorbiți?

Pana acum a fost mare doar cu adversari mici! Sa-l vedem cand va avea si unii serioasi!

balauru48
balauru48  •  15 August 2018, 13:27
Postat de klauz pe 15 August 2018, 12:56

Morutan e jucator de miuta, nu de fotbal pe teren mare. E mult prea lent si nu vede jocul peste 15-20 m. Se vede ca a crescut pe terenuri mici. Ciobanul il lauda din interes mercantil. O sa se vada in meciuri adevarate ca e pe langa fotbalul mare.

Descrierea asta i se potriveste lui Man. Morutan o sa fie fotbalist bun, daca o sa fie profesionist!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează