FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Papură pierde trei fundași dintr-un foc » Craiova a renunțat la Martic, Tiago Ferreira și Dielna

Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claude Dielna nu vor mai juca la Craiova în acest sezon. Cei trei fundași sunt la final de contract și s-a luat decizia de a nu mai apela la ei.
Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claude Dielna nu vor mai juca la Craiova în acest sezon. Cei trei fundași sunt la final de contract și s-a luat decizia de a nu mai apela la ei.

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 19:50

Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claude Dielna nu vor mai juca la Craiova în acest sezon. Cei trei fundași sunt la final de contract și s-a luat decizia de a nu mai apela la ei. Motivul? Oltenii ar trebui să se negocieze cu ei prelungirea acordurilor și au considerat nu mai are sens în condițiile incertitudinilor legate de reluarea sezonului în Liga 1.

Dacă mai era vreo îndoială în privința plecării lui Ivan Martic din Bănie, aceasta a fost spulberată de antrenorul Corneliu Papură. În această seară, într-o intervenție la Oltenia TV, Papi a confirmat că fundașul dreapta s-a despărțit de alb-albaștri și nu se mai pune problema revenirii lui la echipă chiar dacă se reia campionatul.

Ne-am așezat la masă cu el și ne-am înțeles. Așa e mai bine pentru toată lumea. Cred că el nu mai are nicio motivație să joace aici”, a spus tehnicianul oltean despre fundașul dreapta aflat la final de contract.

Papură a dezvăluit că și în privința altor doi jucători aflați la final de contract, Tiago Ferreira și Claude Dielna, ultimul venit la în iarnă, ”s-a luat aceeași decizie. Problema e că le expiră contractele și ar trebui negociat din nou cu ei, ca să accepte să rămână până la finalul sezonului. 

Pe urmă, e neclar când se va relua campionatul și când se va termina. Sunt prea multe incertitudini”.  

CS Universitatea Craiova ar putea da lovitura: „Valencia îl vrea pe Ștefan Baiaram”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Ziua în care toată România a plâns pentru Craiova. „Vinovat e Mircea Lucescu, el i-a îndopat pe jucători cu stimulente!”

Antrenamente în condiții speciale în a treia zi de Paște

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  22 Aprilie 2020, 14:41

daca tu consideri ça Martici era fundas pentru o echipa care tragea la titlu chiar si in Romania esti copil. Era doar un fundas nesigur (erori imense de marcaj) si urca doar pentru ca provenea dintr-un mijlocas dreapta lasand mereu o gaura imensa in urma lui. Matel este fundas dreapta la baza. Pana si Piturca observase carentele lui Martici. Alléluia si bine ca am scapat de el. Problema e in centru dar acolo vine Gardos care trebuie sa intuiasca ultima sansa à carierei lui. Oricum toti pleaca de la zéro acum.

romulus65
romulus65  •  21 Aprilie 2020, 23:07
Postat de freekick pe 21 Aprilie 2020, 21:33

Si ce fundasi au mai ramas in lotul Craiovei?

Craiova are un lot destul de numeros dar poate sa-si aduca jucatori si de la echipa a doua.

freekick
freekick  •  21 Aprilie 2020, 21:34

Hai Craiova, hai baietii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează