FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Par obositi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2007 00:00

Moldovan a spionat-o pe Bistrita la meciul cu Urziceni: "Sint inca afectati de esecul de la Madrid". Joi dupa-amiaza, directorul sportiv al alb-visiniilor, Viorel Moldovan, a fost in tribuna la partida Gloria - Unirea Urziceni, 2-2, in care gazdele au obtinut remiza doar in prelungiri, dupa ce au fost conduse de doua ori pe tabela.

- Domnule Moldovan, va pune Gloria probleme in Giulesti?
- Sigur ca este o echipa incomoda, dar contra Urziceniului elevii lui Sabau mi s-au parut obositi. Jucasera cu citeva zile mai devreme returul cu Atletico si s-a vazut acest lucru.

- Au parut demoralizati ca nu s-au calificat?
- Nu ma refer neaparat la factorul psihic, cit la cel fizic. Mi s-a parut ca nu au deloc prospetime.

- Ce trebuie sa faca Rapid ca sa invinga?
- Trebuie sa ii luam tare de la inceput. Daca marcam repede, ne facem meciul usor. Altfel, ne pot pune probleme. Se apara destul de bine.

- E mult schimbata echipa lui Sabau fata de ce stiati dumneavoastra de anul trecut?
- Pare sa sufere la omogenitate. Au pierdut axul central, nume grele ca Zaharia, Muresan, Marginean. Bine, si meciul cu Urziceniul a fost usor confuz, cu acea gafa a lui Albut si asa mai departe. Precis ca in Giulesti vor avea alta ambitie. Sa demonstreze ca pot trece peste semiesecul din prima etapa. Nu trebuie sa le dam sanse!

Dor de Giulesti

Rapidistii se bucura ca vor evolua din nou in fata propriilor suporteri. "Ne era dor sa jucam in Giulesti, in acea atmosfera inconfundabila. Nu se compara nici un meci cu unul disputat aici, unde ne simtim minunat", a declarat Emil Dica pentru RTV. "Pina acum am obtinut doua victorii pentru ca ne-am pregatit bine si nu ne-a fost frica. Logic ar fi sa cistigam si acum", a mai adaugat mijlocasul giulestean.

Grigorie in dreapta?
Accidentarea lui Maldarasanu ar putea insemna pastrarea in echipa a lui stefan Grigorie. Desi initial Bergodi parea tentat sa il inlocuiasca pe ex-dinamovist, antrenorul a incercat o noua solutie: la meciul-scoala cu Rapid II, disputat joi, 2-0, l-a folosit pe Grigorie in partea dreapta. Daca il va titulariza acolo in meciul cu Gloria, in stinga ar avea de ales intre Romeo Stancu si Dica. "Ar fi primul meu meci acasa, in fata suporterilor, e un eveniment special", a declarat Grigorie.

"Sa fim atenti!"

Cristiano Bergodi (foto) debuteaza miine seara in fata fanilor rapidisti si isi doreste neaparat o victorie: "Venim dupa doua rezultate pozitive si sintem motivati. Insa trebuie sa fim atenti, sa nu credem ca jocul e dinainte cistigat". Tehnicianul alb-visiniilor spune ca a fost impresionat de prestatia Gloriei in "dubla" cu Atletico Madrid (2-1, 0-1), din finala Cupei UEFA Intertoto.

L-a placut pe Vujovici
Aflat in probe, muntenegreanul Nikola Vujovici i-a produs o impresie buna lui Bergodi, mai ales ca a marcat la partida amicala de joi cu Rapid II, 2-0. "Mi-a placut de el, insa nu pot da verdicte dupa trei zile. Asteptam sa se intoarca si domnul Copos in tara, el are ultimul cuvint legat de partea financiara. Luni vom sti exact daca il pastram sau nu", a explicat tehnicianul.

Apoula verificat
Portarul Edel Apoula se antreneaza cu Rapid, luind si ieri parte la sedinta de pregatire de la Pro Rapid (foto). El a fost vindut contra sumei de 120.000 de euro lui PSG, insa parizienii nu l-au legitimat pina nu au verificat ca litigiul dintre Piunik Erevan si fostul club din Camerun al lui Apoula este stins. Cum totul s-a dovedit a fi in regula, portarul se va prezenta zilele urmatoare la noua sa echipa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează