FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Paszkany continuă războiul cu Porumboiu: "E frustrat din cauza impotenţei echipei sale"

Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 18:09

Cine credea că scandalul dintre Adrian Porumboiu şi Arpada Paszkany s-a sfîrşit odată cu disputarea meciului dintre CFR şi Vaslui s-a înşelat amarnic! Patronul "feroviarilor clujeni" i-a răspuns omologului său de la Vaslui, după ce Porumboiu a făcut acuzaţii fără precedent la finalul meciului de aseară, încheiat cu victoria CFR-ului, 2-0.

Porumboiu a acuzat la finalul meciului că CFR Cluj a cîştigat trofee numai datorită blaturilor, "cupele alea de le ia CFR-ul sînt putrezite, sînt pline de mizerii. Sper să iasă odată şi-odată la iveală murdăriile acestea pe care le fac blatiştii de la Cluj"

Reacţia lui Paszkany nu a întîrziat să apară, finanţatorul clujean spunînd că Porumboiu a ieşit la atac numai pentru a ascunde înţelegerile pe care el le-a făcut pentru a asigura succesul echipei sale.

"Porumboiu e frustrat faţă de impotenţa echipei pe care o conduce. Se ştie că anumite persoane încearcă prin prezenţa lor pe anumite posturi de televiziune să distragă atenţia de la anumite fapte ale lor. Anul tercut era domnul Iancu, acum e Porumboiu.

Eu cred că fotbalul este despre fotbalişti, apoi despre antrenori. Preşedinţii şi patronii n-ar trebui să apară mai deloc pe la televizor, de-asta nu vreau să-i răspund acuzelor lui Porumboiu. Poate că aceste declaraţii ar strica imaginea echipei mele dacă le-ar spune persoane care chiar au făcut ceva în fotbal, nu de-alde Porumboiu"a spus Paszkany la GSPTV.

CFR Cluj - FC Vaslui s-a terminat 2-0. Cele două reuşite au fost semnate de Cadu, din penalty, şi Weldon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
gspromania
gspromania  •  21 Septembrie 2011, 20:36

Frustrarea provine de la faptul de a nu avea o echipa competitiva doar pretentii !

opensource
opensource  •  21 Septembrie 2011, 14:00
Postat de cluejean pe 21 Septembrie 2011, 13:13

frate Timisorean, stii care-i frustrarea absoluta? Cand corupi tot si tot nu castigi nimic! vorbeste cu Jabba si Sf Cocean ca-ti explica ei ce nasol ii.

termina el DNA-ul si cu cooperativa bozgoreasca intr'o zoi si atunci sa vezi tu ce capace de umilinta ai sa-ti iei!

cluejean
cluejean  •  21 Septembrie 2011, 13:13
Postat de crispolitanul pe 20 Septembrie 2011, 20:15

fara arbitri ,cheferefeu la fel ca si hotelu is vai si amar .a castigat haugustus nu chefereu.RUSINE .DOAR VASLUIUL SI POLI AU JUCAT CINSTIT DE AIA NU AU LUAT NIMIC.RUSINE VOUA TALHARILOR.dar nu avem ce sa le cerem TALHARILOR atata timp cat fotbalul nostru e condus de un mare INFRACTOR.rusineeeeeeeeeeeeee

frate Timisorean, stii care-i frustrarea absoluta? Cand corupi tot si tot nu castigi nimic! vorbeste cu Jabba si Sf Cocean ca-ti explica ei ce nasol ii.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează