LIGA 1  ·  U CLUJ - CFR CLUJ 0-1 (MECI ÎNTRERUPT ÎN MINUTUL 27)

Paszkany ia măsuri: ”Am depus plîngere împotriva firmei de pază”

Paszkany este convins că dreptatea e de partea CFR-ului
Paszkany este convins că dreptatea e de partea CFR-ului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 13:05

“Această partidă nu a fost suspendată de arbitrul Alexandru Tudor din cauza repetatelor violenţe dintre jucători, ci din pricina lipsei de securitate asigurată competitorilor”. Aşa susţine Arpad  Paszkany după derbyul clujean de pe terenul Universităţii. În consecinţă, patronul CFR-ului a trecut la acţiune şi, potrivit ”citynews”, a depus plîngere contra firmei de pază şi protecţie care trebuia să garanteze liniştea în arenă.

”Din cîte am înţeles, au fost chemaţi mai mulţi procurori pentru a da o forţă în plus cazului şi s-au confiscat toate imaginile, atît cele perimetrale, cît şi cele care nu s-au văzut pe stadion, imaginile firmei de pază şi protecţie”, a precizat Paszkany.

Managerul firmei incriminate a ripostat: "Atunci cînd  Cadu a plecat spre vestiar, era însoţit de doi oameni de-ai noştri. El a fost atacat din spate. În acel moment, unul dintre oamenii noştri a reacţionat, l-a luat în braţe şi l-a protejat. Meciul n-a fost oprit din cauza firmei de pază, aşa cum spune domnul Paszkany, ci, aşa cum a declarat domnul Tudor, ar fi trebuit să dea 5 sau 6 cartonaşe roşii pentru busculada de pe teren”.Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (1)
sapcarosie  •  11 Mai 2012, 16:18

Si impotriva frizerului. A uitat sa specifice.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1